Uyar
Nevos anim ilk sayfaya bunuda koyum pls
Bununla değiştirelim mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyar
Nevos anim ilk sayfaya bunuda koyum pls
Bence değişiklikler varYa ama ben her zaman ki pinkim Yine öyle olsun
Ne gibiBence değişiklikler var
Yollayan mı oldu yoksa Oyunu takipteyim kime verdiysen o sana poğaça yolladı demek Hımmm çok gizemliBende yalan yok, poğaçan favorilerimin arasında. Tabi yollasaydın yeseydim daha kolay seçim yapabilirdim ama şimdi böyle kafa karışıklığı oluyor
En cana yakın dostane gibiNe gibi
Yok ya, hepiniz kandırdınız beni hepinizYollayan mı oldu yoksa Oyunu takipteyim kime verdiysen o sana poğaça yolladı demek Hımmm çok gizemli
Nevoşum, Bidenem, Yanına yaklaşanı vurmak istediğim hatunum( bu biraz psikopatça oldu farkındayım)En cana yakın dostane gibi
Adresi ver dememismiydim sana. Kız poğaça bu posta güvercini değil ki camdan yollayayım yolunu bulsunYok ya, hepiniz kandırdınız beni hepiniz
Hiçbiriniz bana poğaça yollamadınız
Hasta yatağımdan gelip gelip bakıp iç geçiriyorum, vicdansızlar
Ondan bana yaklaşanları sevmiyorsunNevoşum, Bidenem, Yanına yaklaşanı vurmak istediğim hatunum( bu biraz psikopatça oldu farkındayım)
Ohhh Allah muhabbetinizi arttırsınNevoşum, Bidenem, Yanına yaklaşanı vurmak istediğim hatunum( bu biraz psikopatça oldu farkındayım)
Demedin ki ama sen a desen ben adresi yazardımAdresi ver dememismiydim sana. Kız poğaça bu posta güvercini değil ki camdan yollayayım yolunu bulsun
Amin inşaallahOhhh Allah muhabbetinizi arttırsın
O zaman gel bana,yaparım sana en alasından Kızimda minnos elleriyle yardım ederDemedin ki ama sen a desen ben adresi yazardım
Ay biz aynı Şehirdeymişiz
Ya benimsin ya kara toprağın nevoş hiç acımam kaşının ortasına sıkarımOndan bana yaklaşanları sevmiyorsun
Boşver bırak herkes sevsin beni
Amin canım sağolasınOhhh Allah muhabbetinizi arttırsın
Ben birşey yapmıyorumYa benimsin ya kara toprağın nevoş hiç acımam kaşının ortasına sıkarım
O yüzden uslu uslu dur şurda
Amin canım sağolasın
Teşekkür ederim canım, yakın mıyız acaba özelden kulağıma söyle bakayımO zaman gel bana,yaparım sana en alasından Kızimda minnos elleriyle yardım eder
teee ağzını öpeyim aynısını bende dedimm ver adresi dedimm çıt yokk tutturmuş patateslide patateslii.. eee bee hatun nasıl gelecek bu patatesliler sanaaa..Adresi ver dememismiydim sana. Kız poğaça bu posta güvercini değil ki camdan yollayayım yolunu bulsun
Hazırlık yapıyordun, kesin yapacaktın birşeyler, ben seni bilmiyor muyumBen birşey yapmıyorum
İyi bir şey tabiki bebisimİyi bir şey mi ki
Tabi canım. Zaten yiyemezki pinkstrap ,o yediklerine dikkat ediyorteee ağzını öpeyim aynısını bende dedimm ver adresi dedimm çıt yokk tutturmuş patateslide patateslii.. eee bee hatun nasıl gelecek bu patatesliler sanaaa..