Emeğe saygıBak o hiç aklıma gelmedi canım. Haklısın olabilir
bayadir kizginligi var simdilik degl cnm , uzun zamandr geliyor patron bilmedimi saniyorsnz iki kisinn arasndaki sir degldir vs dio ,Ne yazalım canım. Bak şimdi ilk mesaj 'ben bilmiyormuyum sanıyorsunuz'gibi bişey,ikincisi 'katilan''ın yaninda ünlem görünce ampul yandı bende oradancimcimegfb de kime kızdınız diye şeyedince olaylar gelişti
benim mazeretim vardı bir kere taam mı 3 gün öncesinde banlamıştı ama müdürüm beni sana da öyle bir uygulama yapsın mıBenim profilime hić yazmadı,ben üvey evlatmıyım
Buysa mevzu dibine kadar haklı zatenEmeğe saygı
Senin yok ama demek ki birilerinin varBenim ayara ihtiyacım mı varSakin uslu,hanım hanımcık takılıyordum
aaa gerçektenn çabukk kızlar oylarınızı değiştirip bana verinnnnnn..Oylarınızı değiştirebilirsiniz..
Banane banane ,benide 2kere banladı ama bir mesaj attı,onuda banliyken göremedim zatenbenim mazeretim vardı bir kere taam mı 3 gün öncesinde banlamıştı ama müdürüm beni sana da öyle bir uygulama yapsın mı
kız cadı şu enlerde benide bişiy adayı göstersene ne olabilirim acabaa..Senin yok ama demek ki birilerinin var
Enlerde en uslu üye varsa seni aday göstercem
oylama kapandı zaten canım 1. ben olmuşum yarın madalyamı takacaklaraaa gerçektenn çabukk kızlar oylarınızı değiştirip bana verinnnnnn..
Ben nerden bileyim canım ya. Ben ki olaylar oluyor ruhum duymuyor. Hiç aklima gelmedi benim oy istenebileceği. Ben asla istemem,kendim gibi bilirim karşimdakinibayadir kizginligi var simdilik degl cnm , uzun zamandr geliyor patron bilmedimi saniyorsnz iki kisinn arasndaki sir degldir vs dio ,
Bilmiyorum ki, düşünelim azıcıkkız cadı şu enlerde benide bişiy adayı göstersene ne olabilirim acabaa..
o madalyayı sana yedirmezlerrr...gel sen bakayım şöyleeeoylama kapandı zaten canım 1. ben olmuşum yarın madalyamı takacaklar
Pinko biz seni neye aday göstersek acabaSenin yok ama demek ki birilerinin var
benden istemedin mi dün kız yok vermem dedimBen nerden bileyim canım ya. Ben ki olaylar oluyor ruhum duymuyor. Hiç aklima gelmedi benim oy istenebileceği. Ben asla istemem,kendim gibi bilirim karşimdakini
Hahaha tamam bekliyorum,en sazanda olurSenin yok ama demek ki birilerinin var
Bilmiyorum ki, düşünelim azıcık
Sakasi bile hoş degil canımbenden istemedin mi dün kız yok vermem dedim
en gizemli üyePinko biz seni neye aday göstersek acaba
En zarif, en kibar, en şeker, en şirinPinko biz seni neye aday göstersek acaba
yemicemki profile kaldırıcamo madalyayı sana yedirmezlerrr...gel sen bakayım şöyleee