- 9 Ocak 2015
- 19.377
- 80.582
- 598
Len benim memiklerimden büyük memik yok ki türkiyedeEnkemiklerinden met: 42310496Türkiye de :D 367618 .!.:Madem öyle ben seni aldatiyom cınım ohhhhh hem onun memikleri daha büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Len benim memiklerimden büyük memik yok ki türkiyedeEnkemiklerinden met: 42310496Türkiye de :D 367618 .!.:Madem öyle ben seni aldatiyom cınım ohhhhh hem onun memikleri daha büyük
Gözükmez olurmusun parlıyon simlisimli balım benimsölümünün parl8ost: 42310526 .!.:ay muhabbet koyu galiba gözükmüyor muyum?
Yazık tabi bana.Bir haftada bir kilo verdim işte.Tartı eski model.Ne verdiğin belli değil.İki kilo da olabilir diye kendimi kandırmak istedim ama vicdanım elvermedi.Çok yumurta yeme bari sen.Yazık ama sana bende diyetteyim aç tavuklar gibi geziyorum gıdaklaya gıdaklaya kilo verdin mi bari?
Kız seviyo aşık ne diyeyim nevos? Yüz vermeyeyim de bunalima girip kendini camdan mi atsn
Ya abla çok seker ama ya elimde değilNevrşeker ya post: 42310497 .!.:Yavrum vakit geç olmadan kaç kurtar kendini
Merhaba güzel bağyan tanışak miay muhabbet koyu galiba gözükmüyor muyum?
Biliyorum canım bilmez miyimYa abla çok seker ama ya elimde değil
Hani bakim resim atmazsan inanmam ( )Len benim memiklerimden büyük memik yok ki türkiyede
haftada 2 kere yiyorum ben yumurta. Benmde durdu bu ara kilo vermem,almiyorum da vermiyorum da sabit kaldi. Ama açımYazık tabi bana.Bir haftada bir kilo verdim işte.Tartı eski model.Ne verdiğin belli değil.İki kilo da olabilir diye kendimi kandırmak istedim ama vicdanım elvermedi.Çok yumurta yeme bari sen.
Selam canım.Evet yapamıyordum ama son çektirdiğim resimlerde durumun vehametinin farkına varınca acilen eyleme geçtim.Bir de etiketi üstünde duran kıyafetlerime yazık olmasın diye.sen diyet yapamıyordun hani?yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
herkese merhaba
Herkese sulanmaMerhaba güzel bağyan tanışak mi
Vallaha bakHani bakim resim atmazsan inanmam ( )
haftada 2 kere yiyorum ben yumurta. Benmde durdu bu ara kilo vermem,almiyorum da vermiyorum da sabit kaldi. Ama açım
Resim mi istiyorsunHani bakim resim atmazsan inanmam ( )
haftada 2 kere yiyorum ben yumurta. Benmde durdu bu ara kilo vermem,almiyorum da vermiyorum da sabit kaldi. Ama açım
Sapuhh ya bu harbiResim mi istiyorsun
Ben de yiyorum haşlama hem de.Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı mı olur yahu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.Hani bakim resim atmazsan inanmam ( )
Herkese nerde sulaniyom be resmen iftiraHerkese sulanma
Yalanciii yalanciiii sana kimse inanmazzzz resim at bakicamVallaha bak
Ama sen diyeti sevmezssen tabi kilo veremezssinBen de yiyorum haşlama hem de.Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı myemeklerin bu hu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.
Aynen ya benm kahvaltimda öyle. En sevdigim öğündü bir zamanlar ben kefir de içiyorum adra,bir de günde 2.5 litre su. Kesire metabolizmayi hizlandiriyor bagirsaklari çalıştırıyor. Yürüyüş yapamiyoruz evet,Azcik hareket etsek hızlı kilo vercez deBen de yiyorum haşlama hem de.Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı mı olur yahu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.
Diyeti kim sever.Yok sevmicem işte.8 ayda kaç kilo verdin?Hem yiyip hem kilo veriyosan senin diyetisyene gideyim ben.Ama sen diyeti sevmezssen tabi kilo veremezssin
Mesela ben bak bayılırım diyete öyle böyle değil kankim oldu kendüsü 8 aydır sıtkım sıyrıldı tırttt çıktı emeklerim ama bu diyetisyene gittim hem yiyom hem veriyom ellam
3 ayda 14 kilo verdim ama aldımDiyeti kim sever.Yok sevmicem işte.8 ayda kaç kilo verdin?Hem yiyip hem kilo veriyosan senin diyetisyen gideyim ben.