• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Yazık ama sana :KK70: bende diyetteyim aç tavuklar gibi geziyorum gıdaklaya gıdaklaya :KK70: kilo verdin mi bari?

Kız seviyo aşık ne diyeyim nevos? Yüz vermeyeyim de bunalima girip kendini camdan mi atsn:eek:
Yazık tabi bana.:KK12:Bir haftada bir kilo verdim işte.:KK12:Tartı eski model.Ne verdiğin belli değil.İki kilo da olabilir diye kendimi kandırmak istedim ama vicdanım elvermedi.:KK70:Çok yumurta yeme bari sen.:-)

Len benim memiklerimden büyük memik yok ki türkiyede :KK70:
Hani bakim resim atmazsan inanmam :KK12: ( :KK8::KK9::rolleyes:)
Yazık tabi bana.:KK12:Bir haftada bir kilo verdim işte.:KK12:Tartı eski model.Ne verdiğin belli değil.İki kilo da olabilir diye kendimi kandırmak istedim ama vicdanım elvermedi.:KK70:Çok yumurta yeme bari sen.:-)
:KK70: haftada 2 kere yiyorum ben yumurta. Benmde durdu bu ara kilo vermem,almiyorum da vermiyorum da sabit kaldi. Ama açım:KK34:

sen diyet yapamıyordun hani?yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :KK53:
herkese merhaba :KK54:
Selam canım.:KK36:Evet yapamıyordum ama son çektirdiğim resimlerde durumun vehametinin farkına varınca acilen eyleme geçtim.:-)Bir de etiketi üstünde duran kıyafetlerime yazık olmasın diye.:KK53:

Hani bakim resim atmazsan inanmam :KK12: ( :KK8::KK9::rolleyes:)

:KK70: haftada 2 kere yiyorum ben yumurta. Benmde durdu bu ara kilo vermem,almiyorum da vermiyorum da sabit kaldi. Ama açım:KK34:
Ben de yiyorum haşlama hem de.:63:Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı mı olur yahu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.:cry:Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.

Ben de yiyorum haşlama hem de.:63:Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı myemeklerin bu hu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.:cry:Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.
Ama sen diyeti sevmezssen tabi kilo veremezssin
Mesela ben bak bayılırım diyete öyle böyle değil kankim oldu kendüsü 8 aydır sıtkım sıyrıldı tırttt çıktı emeklerim :D ama bu diyetisyene gittim hem yiyom hem veriyom ellam :D

Ben de yiyorum haşlama hem de.:63:Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı mı olur yahu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.:cry:Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.
Aynen ya benm kahvaltimda öyle. En sevdigim öğündü bir zamanlar:( ben kefir de içiyorum adra,bir de günde 2.5 litre su. Kesire metabolizmayi hizlandiriyor bagirsaklari çalıştırıyor. Yürüyüş yapamiyoruz evet,Azcik hareket etsek hızlı kilo vercez de:KK51:

[QUOTE="EnHarAbim vvaz, postgüreşçiler iz, member: 367dönerdim kese nerde sulaniyom be resmen iftira:110:

Yalanciii yalanciiii sana kimse inanmazzzz:KK47: resim at bakicam:KK12::KK53:[/QUOTE]
Harbi 3 tane abim var hemde güreşciler üfleseler toza dönersin öyle bi dipnot geçeyim didim :KK70:

Ama sen diyeti sevmezssen tabi kilo veremezssin
Mesela ben bak bayılırım diyete öyle böyle değil kankim oldu kendüsü 8 aydır sıtkım sıyrıldı tırttt çıktı emeklerim :KK70: ama bu diyetisyene gittim hem yiyom hem veriyom ellam :KK70:
Diyeti kim sever.Yok sevmicem işte.:63:8 ayda kaç kilo verdin?Hem yiyip hem kilo veriyosan senin diyetisyene gideyim ben.:-)

Back
X