• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
ya benim buyuk bi hevesle basladigim diyetler 1haftada son buluyor:KK43:
gobek -basen icin tavsiye varmi kizlar ? shakiranin turk versiyonu gibiyim, şakire diyolla bana :KK53:
Benim de son buluyordu ama maşallah ikinci pazartesiye de gördüm bu sefer.:rolleyes:Basenler için bacağı yana açma hareketi iyidir.:KK66: Bir de mezdeke koyup oyna.:-)

Aynen ya benm kahvaltimda öyle. En sevdigim öğündü bir zamanlar:KK43: ben kefir de içiyorum adra,bir de günde 2.5 litre su. Kesire metabolizmayi hizlandiriyor bagirsaklari çalıştırıyor. Yürüyüş yapamiyoruz evet,Azcik hareket etsek hızlı kilo vercez de:KK51:
Su içiyorum iki litre.Kefiri denemedim kardeşim çok içer onu.Bir ara kendi de mayalıyordu ama hiç denemek gelmedi içimden.Yoğurt yiyorum ben bol bol.Bir inek şart oldu artık eve.:-)

Benim de son buluyordu ama maşallah ikinci pazartesiye de gördüm bu sefer.:rolleyes:Basenler için bacağı yana açma hareketi iyidir.:KK66: Bir de mezdeke koyup oyna.:-)

mash diyelim de devami gelsin adram:)
bende mi baslasam napsam yine:) kac kg verdin peki? su anki kg kac o_O

mash diyelim de devami gelsin adram:)
bende mi baslasam napsam yine:) kac kg verdin peki? su anki kg kac o_O
Maşallah maşallah bana.:KK48:Daha yeni başladım bir kilocuk verdim.:KK12:Başla tabi çok şikayetçiysen kilondan.Kilomu söylemeyeyim boşver.:rolleyes:

Adra bizi gaza getir bizde başlayalım:rolleyes:
Hadi hep birlikte rejime.:rolleyes:Aslında rejim değil sağlıklı beslenme diyelim.:63:Dün kendime yulaflı kurabiye yaptım.Ben yerken evdekiler acıyor bana.:KK70:O kadar beğenmediler. :KK53:Ama çay da boş içilmiyor mecburum yani.:-)

Hadi hep birlikte rejime.:rolleyes:Aslında rejim değil sağlıklı beslenme diyelim.:63:Dün kendime yulaflı kurabiye yaptım.Ben yerken evdekiler acıyor bana.:KK70:O kadar beğenmediler. :KK53:Ama çay da boş içilmiyor mecburum yani.:-)
Benim çok ihitiyacım var:KK47:Ayyy o çay hiç boş gitmiyor sonrada gelsin kilolar:KK45:
Devam et canım sonra nasıl güzel olacak onu hayal et:KK60:

Benim çok ihitiyacım var:KK47:Ayyy o çay hiç boş gitmiyor sonrada gelsin kilolar:KK45:
Devam et canım sonra nasıl güzel olacak onu hayal et:KK60:
Yok ya bence çok iyisin.:KK66:Evet çay boş içilmez bizde.Benim yulaflı kurabiyelerim var onlara gözüm gibi bakıyorum.:-)İki gün daha idare eder beni.:KK53:İnşallah canım.

Back
X