• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür :KK66:
Temizlik devam ediyor :KK48:Hergün bir yerleri yapıyorum :KK19:Sen neler yapıyorsun :KK39:
Kapı pencere kapanmadan yapmamak lazım aslında.Yine aynı çok toz oluyor.Ağırdan alman en iyisi.:KK66:Ben de bugün dışarı çıktım.Saçımı azıcık ucundan ve önünden kestirdim ama pişman oldum sanki.:cry:Hiç kıyamıyorum saçlarıma.:KK48:Arkadaşımla gezdik biraz.Bir de diyet yapıyorum ciddi ciddi.Birazcık başım dönüyor.:confused:Bünye alışık değil tabi.:-)

Kapı pencere kapanmadan yapmamak lazım aslında.Yine aynı çok toz oluyor.Ağırdan alman en iyisi.:KK66:Ben de bugün dışarı çıktım.Saçımı azıcık ucundan ve önünden kestirdim ama pişman oldum sanki.:cry:Hiç kıyamıyorum saçlarıma.:KK48:Arkadaşımla gezdik biraz.Bir de diyet yapıyorum ciddi ciddi.Birazcık başım dönüyor.:confused:Bünye alışık değil tabi.:-)
Cam kapı yapmıyorum şimdilik:KK66:
Dolapları toparlıyorum ,benim her yerde dolap var :KK53:
Saçların çok güzel tabi kıyamazsın :KK60:
Maşaallah ne iyi yapıyorsun :KK66:Benim başını aldı gidiyor.Spor yapmam lazım :KK43:

Hazal .!.:
Acınacak bi durum yok tatlım çok fazla tarif olunca bazen hepsine bakamiyoruz bu sefer erinmedim ve çok da beğendim ellerine sağlık
:KK72:
Elbette digerleride çok güzel herkesin eline sağlık :KK9:
Evet çok güzeller hamaratlılar maşallah :)

Cam kapı yapmıyorum şimdilik:KK66:
Dolapları toparlıyorum ,benim her yerde dolap var :KK53:
Saçların çok güzel tabi kıyamazsın :KK60:
Maşaallah ne iyi yapıyorsun :KK66:Benim başını aldı gidiyor.Spor yapmam lazım :KK43:
Dolap olması güzel de temizliği zor olur işte.Onlar kirlenmez ama kolay kolay.
Sağol canım.:KK60:
Bir yerden başlamak lazımdı.İnşallah istikrarlı olurum.:KK17:

Back