- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Afiyet olsun demek isterdimbenim oyum bu sefer hepsine birden ben seçim yapamıyorum ...harika görünüyor yapanların ellerine sağlık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun demek isterdimbenim oyum bu sefer hepsine birden ben seçim yapamıyorum ...harika görünüyor yapanların ellerine sağlık :)
Sizin paylaşmanız yasak canımNevreste herkesin haberi yok ..
Topiğin linkini profilde paylaşmak yasak mı ?
Tamam canım benimSizin paylaşmanız yasak canım
Ben link ekliyorum ara ara bölümlere
Senin gibi anneye kurban olsunlarAy iyi hos ta bissürü hamisler var canlari cekmez mi sahsen benim accayip çekti emziren anneyim ben sütüm umar yahu
canım benm yaaa tatlı dilli güzel yürekli nuryolummm
ay ev taşımakta zor iş kız Allah kolaylık versin teyzeleri yer onlarııı
benim oyum bu sefer hepsine birden ben seçim yapamıyorum ...harika görünüyor yapanların ellerine sağlık :)
Senin gibi anneye kurban olsunlar
Ayyy haklısın zor valla. Ev mi aldiniz,başka şehire mi gidiyorsunuz?ah teyzemizz de oldu en harbisinden manen hissettigim boyle zaten
sorma gitsin harbim, neyi toparlayayim neyi birakayim, napayim karmakarisigim inan.
bismillah deyip baslamam lazim insh :)
Hadi bir tane aldın bendenbir tane bile oy almamışım ahh diyet yaktın beni be
Aşkolsun niye acıyalım ne güzel poğaça yapmışsın
Bak tadı hakketeten gözel amaNevreste .!.:Aşkolsun niye acıyalım ne güzel poğaça yapmışsın
Eminim öyledirBak tadı hakketeten gözel ama
Acınacak bi durum yok tatlım çok fazla tarif olunca bazen hepsine bakamiyoruz bu sefer erinmedim ve çok da beğendim ellerine sağlık
Ayyy haklısın zor valla. Ev mi aldiniz,başka şehire mi gidiyorsunuz?