- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
yemek dısında yok iştahım. yemek yerken ayı gibi yıyorumçok iştahın yokmuş zaten almazsın bence o kadar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek dısında yok iştahım. yemek yerken ayı gibi yıyorumçok iştahın yokmuş zaten almazsın bence o kadar ya
sözümü geri aldım o zaman ayı gibi yiyen ayı gibi olur diyollaaayemek dısında yok iştahım. yemek yerken ayı gibi yıyorum
sözümü geri aldım o zaman ayı gibi yiyen ayı gibi olur diyollaaa
bende ne yapmayı ne de yemeyi severimBayılıyorum yapmaya yemeye
dua mı beddua mı belli değil ama iyi niyetinden şüphe etmeyerekten amin diyorum şekerim
allah inşallah sana da nasip etsın ayı gibi yıyecegın zamanları
ben de başkalarının yaptıkları severım. onlar yapsın ben yıyeyımbende ne yapmayı ne de yemeyi severim
allah biliyor ne nıyetle oldugunudua mı beddua mı belli değil ama iyi niyetinden şüphe etmeyerekten amin diyorum şekerim
bende ne yapmayı ne de yemeyi severim
hem tembel hem uyanıkben de başkalarının yaptıkları severım. onlar yapsın ben yıyeyım
önemli olan niyet tabiallah biliyor ne nıyetle oldugunu
nuryolu sen niye beni görmezden geliyon bakim
Beyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisi
Az önce doğum günü pastası yedim o birşey yapmıyor
tembellik benden sorulur. tam bır kualayımdırhem tembel hem uyanık
önemli olan niyet tabi
bende sandım ki nuryolum beni terk etti,hevesini alıp sümüklü selpak gibim kenara attııııkiz seni gormezden gelmek.mumkun mu ?
cocuklari doyurup bi taraftan muhabbeti takip etmeye calisiyom . canimsin
terlik muhabbetinde gul gul oldum
ee nassin harbim :***
tembellik benden sorulur. tam bır kualayımdır
Hayırlısı olsun. .
İyi olan kazansın canım. .
Diskalifiye olan kim?
Evetbilmiyirum ki canim.tanimiyorum arkadasi. o kadar emekten sonra gitmesi uzucu
bende sandım ki nuryolum beni terk etti,hevesini alıp sümüklü selpak gibim kenara attıııı
iyiyim tatlımm sen nasılsınnn,minnakları öp harbi teyzeleri yerine
canım benm yaaa tatlı dilli güzel yürekli nuryolummmAllah iyiligini versin ya seni terkeden ölsünnn
bende iiyim tesekkurler, ev topluyorum yavas yavas,1 aya tasinicam insh .
operim teyzesi. onlarda oper :***