- 9 Ocak 2015
- 19.383
- 80.600
- 798
Ya nevoşş çok tatlısın sen ama yaEllerine sağlık canımOyumu sana veriyorumDiğerleri çok kilo yapıyor
Bol şans diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya nevoşş çok tatlısın sen ama yaEllerine sağlık canımOyumu sana veriyorumDiğerleri çok kilo yapıyor
Bol şans diliyorum
yapma ya katıl canım ya tadı çok güzeldir eminim ben bir dahaki yarışmaya afilli bir ad bulalım bak algıda seçicilik olsun mesela kalorisi az kilo aldırmayan diyet poğaçalar yapsaydın daha çok ilgi çekerdi ama tarifine baktım şimdi çok güzel duruyor ya acaba yapsam mı bendeBi daha katılmayacam off
Beyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisiKg yapmazdı benim poğaça
ellerine saglıkevet bi yiyen parmaklarini da yidi . bi tane yedim bi baktim parmaklarim yok ! simdi protez parmak taktim da rahat eetim sukur o derece yani
Sen de öylesin canımsınYa nevoşş çok tatlısın sen ama ya
Beyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisi
Az önce doğum günü pastası yedim o birşey yapmıyor
sakla samanı gelir zamanı diyosun yanibende açımm ya hepsini yemek istiyorum
biliyorum işte karşılıklı hakkımız saklı kalsın balım böceğim sarışınım lazım olur
bende tam buğday unuyla yapıyorum oda güzel oluyor pasta kilo yapmaz ya bi kereden bişey olmazBeyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisi
Az önce doğum günü pastası yedim o birşey yapmıyor
Ya çok enterasan oldu neyse napalım :) elbet bu diyet bitecek ve bende afilli tarifler paylaşıcam inşallah yap kız tadı süperdiryapma ya katıl canım ya tadı çok güzeldir eminim ben bir dahaki yarışmaya afilli bir ad bulalım bak algıda seçicilik olsun mesela kalorisi az kilo aldırmayan diyet poğaçalar yapsaydın daha çok ilgi çekerdi ama tarifine baktım şimdi çok güzel duruyor ya acaba yapsam mı bende
Poğaça yediğimi söylemeyeyimbenim kaa olursun
boşver ye tadını çıkarın
evet iyi ya başlangıçta zayıf olmanın faydaları. yolun yarısındasın bi 6,5 daha alsan 13 kiloyla fırtlatırsın6. hafta da mı acıkmaya başladın
50 kiloyla başladım şuan 56,5 kilo oldum
bana göre yıne fazla
Birşey olmaz değil mibende tam buğday unuyla yapıyorum oda güzel oluyor pasta kilo yapmaz ya bi kereden bişey olmaz
Poğaça yediğimi söylemeyeyim
can boğazdan gelir boğazdan çıkar
13 alsam öpüp basıma koyarım. 15 e de razıyım. bundan sonra daha hızlı alınacakmış çünküevet iyi ya başlangıçta zayıf olmanın faydaları. yolun yarısındasın bi 6,5 daha alsan 13 kiloyla fırtlatırsın
Evet ablosum. .
En alttaki mayalı poğaça benimki. .
Tadı nefisti 1 günde bitti
çok iştahın yokmuş zaten almazsın bence o kadar ya13 alsam öpüp basıma koyarım. 15 e de razıyım. bundan sonra daha hızlı alınacakmış çünkü
Hayırlısı olsun. .daha ilk gun esescim, onumuzdeki gunler tablo degisirde degisir.umudunu kaybetme hemen