Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
ben sınavdı dersti diye debelenirken, poğaçalar almış başını yürümüş :KK70:
herkese selam.. nevoşcum naptın sen millet yemek yarışmalarıyla bozmuş kafayı :KK70: senin oklava baya işe yarıyor heralde.. coşmuş sayfalar :KK70:
Merhaba Gazel'cim nasıl geçti sınavların:KK19:
Canım ben birşey yapmadım kk hanımları çok hamarat :21:tüm maharetlerini gösteriyorlar:rolleyes:
Sana birşey soracağım Aus ile görüşüyor musuno_O

Merhaba Gazel'cim nasıl geçti sınavların:KK19:
Canım ben birşey yapmadım kk hanımları çok hamarat :21:tüm maharetlerini gösteriyorlar:rolleyes:
Sana birşey soracağım Aus ile görüşüyor musuno_O

iyiyim canım :KK60: çok şükür.. sınavım eh işte... tercihleri bekliyorum hayırlısı...
evet görüşüyorum canım, dün msjlaştık daha.. hayırıdr, birşey mi diyecektin?

merhaba arkadaşlaaarr
hediyem elime ulaştı:KK73:

2015-08-18 14.22.27.jpg

2015-08-18 14.22.49.jpg

Bir bakayım poğaçalara,hepsini ziyaret edip tek tek yazayım dedim ama ne göreyim KK nın becerikli hatunları çeşit çeşit poğaçalar yapmış.:eek::eek::eek: Bende toplu olarak yazayım bari.Hepinizin ellerine, emeğine sağlık ve bol şanslarınız olsun...:KK37::KK37:

Bu arada poğaçaya bayılırım.Kahvaltıda bir poğaça bir çay yeter bana. Hergün olsa yerim :KK72:

Bir bakayım poğaçalara,hepsini ziyaret edip tek tek yazayım dedim ama ne göreyim KK nın becerikli hatunları çeşit çeşit poğaçalar yapmış.:eek::eek::eek: Bende toplu olarak yazayım bari.Hepinizin ellerine, emeğine sağlık ve bol şanslarınız olsun...:KK37::KK37:

Bu arada poğaçaya bayılırım.Kahvaltıda bir poğaça bir çay yeter bana. Hergün olsa yerim :KK72:

tesekkur ederim isabel isabel
bende boyle hamarat arkadaslarla yarisacagim icin cok mutluyum :KK19:

X