Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Rabbim yardımcımız olsun canım:KK43:
İyiyim canım çok şükür eve geldim ,temizlik yapıyorum ağır ağır:KK48:
Malatyalıyım canım:KK45:

amin insh.

mash cok beceriklisin, yemek tarifleri bolumune goz attim acayip tariflerin var.bayildim:KK200:
ahh temizlikk ... Allah kolayliklar versin sana canim. milyonlarca isim var benimde ,kapi,pencelere ,duvar,perde ....
onunuzdeki ay tasinma durumum var diye bekletiyorum:)

amin insh.

mash cok beceriklisin, yemek tarifleri bolumune goz attim acayip tariflerin var.bayildim:KK200:
ahh temizlikk ... Allah kolayliklar versin sana canim. milyonlarca isim var benimde ,kapi,pencelere ,duvar,perde ....
onunuzdeki ay tasinma durumum var diye bekletiyorum:)
Teşekkür ederim canım:KK19:Sende çok beceriklisin:nazar:
Canım benimde tayin durumu vardı o yüzden bütün işler bekliyordu,bırakıp Malatya'ya gittim:KK14:Tayin olmadı:KK43:
O yüzden bayağı bir iş beni bekliyor bende ağır ağır ince ince yapacağım:KK45:Dün geceden beri sular yok:KK12:O yüzden bugün yapacağım işi erteledim:KK34:Su olmadan birşey yapılmıyor:KK51:
Allah kolaylık versin canım:KK19:

Teşekkür ederim canım:KK19:Sende çok beceriklisin:nazar:
Canım benimde tayin durumu vardı o yüzden bütün işler bekliyordu,bırakıp Malatya'ya gittim:KK14:Tayin olmadı:KK43:
O yüzden bayağı bir iş beni bekliyor bende ağır ağır ince ince yapacağım:KK45:Dün geceden beri sular yok:KK12:O yüzden bugün yapacağım işi erteledim:KK34:Su olmadan birşey yapılmıyor:KK51:
Allah kolaylık versin canım:KK19:

hakkinizda hayirlisi olsun insh :KK19:
yok ya daha becerikli olmak icin cok yolum var benim. senin tariflerinden yararlaniyorum:KK19:

aynen ,su olmadan hic bisi yapilamiyor,hatta ben elektrik olmasa da yapamiyom,bekarken annem sasirirdi 'hadi suyu anladik elektrik olmayinca niye yapmiyorsun'diye:KK70: :KK70: :KK70:

isler birikince isin icinden cikilmiyor, bende napsam,neyi kaldirsam neyi biraksam ,temizlik yapsam mi yapmasammi kafam.karmakarisik .

bisey sorcam nevos. ben gecen sene pet siselerde domates soslu biber tursusu yapmistim. kisin acmak istedim kapagi kipirdattigim gibi sise patladi , acaba niye boyle oldu kio_O

hakkinizda hayirlisi olsun insh :KK19:
yok ya daha becerikli olmak icin cok yolum var benim. senin tariflerinden yararlaniyorum:KK19:

aynen ,su olmadan hic bisi yapilamiyor,hatta ben elektrik olmasa da yapamiyom,bekarken annem sasirirdi 'hadi suyu anladik elektrik olmayinca niye yapmiyorsun'diye:KK70: :KK70: :KK70:

isler birikince isin icinden cikilmiyor, bende napsam,neyi kaldirsam neyi biraksam ,temizlik yapsam mi yapmasammi kafam.karmakarisik .

bisey sorcam nevos. ben gecen sene pet siselerde domates soslu biber tursusu yapmistim. kisin acmak istedim kapagi kipirdattigim gibi sise patladi , acaba niye boyle oldu kio_O
Sağol canım:KK68:
Ben de su ve elektrik olmadan iş yapamıyorum:KK70:Ama bugün yapacağım iş en çok su ile olacaktı:KK53:Gardolabı boşaltıp temizleyecektim:KK12:
Seni inan çok iyi anlıyorum bende 2 ay öyle bekledim sonra bırakıp anneme gittim:KK48:
Hiç pet şişeye yapmadımo_OGenelde kavanoza yapıyorum:KK51:
Çok asitlenmiştir:KK64:İçine koydukların ile alakalıdır.Sirke ve limon tuzu fazlamı olduo_O

Hu huuu :KK54:
Ben de katildimmm...
Madalya olsa iyi olur tabi de
Pro da fena değil hani havası var :cool:
Olmadı mansiyon bari verin yaaa
Bi daha katılmaya cesaret olsun :KK22:

Yuhhhh 300 bin miii :KK57:
Yok ben gosterişi sevmem zaten :oops:
Bencede böyle gayet güzel görünüyorsun:KK70:

Hee belli oluyo ne kadar üzüldüğün :KK70: bu sabah döndük nevosum. Oldu ya güzel gecti. Sen döndün mü evine?

Benm havaya degil paraya ihtiyacım var:KK70:

Yani olabilir:KK70:

Hayırlısı olsun :KK19:Döndüm canım:KK45:
Bak nasıl biliyorum ne kadar isteyeceğini:KK70:

Son düzenleme:
X