bilmemki ben pek becereemem oyle duzen falan, bikere sekilleri bile buyuklu kuçuklu benilkilerin :)
Tamam dua edelim kimse yapmasın
Fırınınız hayırlı olsunİyi günlerde mis kokulu,sağlıklı yiyecekler yaparsınız inşaallah
selam margamm, dokturuyoz mutfaklarda gordun muuSelam sekerler
bence şansını dene, o heyecanı bile yeter..bilmemki ben pek becereemem oyle duzen falan, bikere sekilleri bile buyuklu kuçuklu benilkilerin :)
ama tadi enfes :)))))))
Ellerin sağlık canımbilmemki ben pek becereemem oyle duzen falan, bikere sekilleri bile buyuklu kuçuklu benilkilerin :)
ama tadi enfes :)))))))
Henuz bakmadim yarin sakin kafa ile bakicam canim :) ellerinize saglikselam margamm, dokturuyoz mutfaklarda gordun muu
Yok canım konudaki resimleriniz ile oylama yapıyoruz..Nevoşum oylama zamanı tekrar foto falan yollihcak mıyız sana
sende katılsana yqrışmamızaHenuz bakmadim yarin sakin kafa ile bakicam canim :) ellerinize saglik
Merhaba canım nasılsınSelam sekerler
hani anket için bi resim seçiosun ya onu biz seçebilio muyuz.Yok canım konudaki resimleriniz ile oylama yapıyoruz..
Sayfanızdaki resimlerden hangisini isterseniz onu koyabilirimhani anket için bi resim seçiosun ya onu biz seçebilio muyuz.
bizim seçtiğimizi koysann
tamam o zamnSayfanızdaki resimlerden hangisini isterseniz onu koyabilirim
tamam o zamnoylama zamanı soylerim ben sana
NeE kadar ayrinticisin ya
Az isim. Vsr bitrim yazarimilkler önemsenir..
3. Ler 4.lerde umursamaz olurum artık
Corc ne yaparsa ,ben karışmayacağım
CORC ile tanıştırayım