Matmazel'im yapan olursa hemen konuyu iptal ederiz sen merak etmeyesyeni bir fırın aldık inşallah evimize bir gelsin yapıcam yarışmaya katılıcam o zamana kadar aklımdaki pohacayı yapanı aldığımız yeni fırında pişiririm haberiniz ola
Tamam siz birbirinize verin başkasından istemeyin..Hep bebem istio ozrlden taciz ediy beni
cimcime duygularımla oyniyii, kandiriyii benii
sen tuyo ver hangini yapcanı biz yapmayızyesyeni bir fırın aldık inşallah evimize bir gelsin yapıcam yarışmaya katılıcam o zamana kadar aklımdaki pohacayı yapanı aldığımız yeni fırında pişiririm haberiniz ola
Ben kulaklarını çekerimcimcime duygularımla oyniyii, kandiriyii benii
bana nevoşu kandırdım sende bana oy ver diyen sen değil miydinnHep bebem istio ozrlden taciz ediy beni
sana havale ediyom ablaa .. ÜhüüüBen kulaklarını çekerim
Cimcime çok yaramaz sen ona uymabana nevoşu kandırdım sende bana oy ver diyen sen değil miydinnnallçaakkk
Tamam bebeğim ben onunla ilgilenirimsana havale ediyom ablaa .. Ühüüü
Matmazel'im yapan olursa hemen konuyu iptal ederiz sen merak etme
sen tuyo ver hangini yapcanı biz yapmayız
çok canını yakma arkideşimin amaCimcime çok yaramaz sen ona uymaBen de hemen satış yapıyorum
Tamam bebeğim ben onunla ilgilenirim
ben dedim diyeceğimi nevrestem.... kk nın en tehditgar üyesi smileyi
vay uyanığa bak sen
çok canını yakma arkideşimin ama
Corc ne yaparsa ,ben karışmayacağımçok canını yakma arkideşimin ama
çok fena bakıo ablaaa.. Bu cimcimeyi yir wallaaCorc ne yaparsa ,ben karışmayacağım
CORC ile tanıştırayım
Corc ne yaparsa ,ben karışmayacağım
CORC ile tanıştırayım
hain planlarım vardı cimcime için ama corc çok fena bakıo kıyamadımbu uğurda şu saray soyluluğumdan bile vazgeçerim...
canım bnce katılmayı duşunuyosan erkenden aç konunu..bu uğurda şu saray soyluluğumdan bile vazgeçerim...
Corc'a verdim gittiçok fena bakıo ablaaa.. Bu cimcimeyi yir wallaa
ben vazgeçtimm karişme arkadaşımaaa
canım bnce katılmayı duşunuyosan erkenden aç konunu..
bennuryolu nun poğaçasını yapcaktım son anda vazgeçtşm bi baktım ki nur açmış konuyu mesela ..