Doğru söyleyeni 9 Köyden kovarlar biliyorsun, birazdan bizde seni kovcazbiliyorum cadim dogrucu davutum iste napcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söyleyeni 9 Köyden kovarlar biliyorsun, birazdan bizde seni kovcazbiliyorum cadim dogrucu davutum iste napcan
Taktik demi bunlar
Rabiaevet öylemissin nevos dediydi
Söz uçar yazı kalır. Bir kere yazdın akıldan çıkmıyor işte nevoşevet öylemissin nevos dediydi
Ben ona her zaman söylüyorum
Kaç gün sürecek tatil belki yetişirsinHatta biz 3-5 güne başlarız sen haftaya geliyorsun gelmeden yapabilirsintatile gitmesem yapcaktimki
Istanbul da kalacak mısın?hersey senin iyilin icindi
Ben hatırlamıyorum aslında Rabia söylüyor bende inanıyorumSöz uçar yazı kalır. Bir kere yazdın akıldan çıkmıyor işte nevoş
Doğru söyleyeni 9 Köyden kovarlar biliyorsun, birazdan bizde seni kovcaz
Seni hiç bulamıyorum hep ihmal ediyorsun benibana niye demiyon
Söz uçar yazı kalır. Bir kere yazdın akıldan çıkmıyor işte nevoş
Bende gayet Hatırlıyorum kardeşim aç kalıyor falan da demiştinBen hatırlamıyorum aslında Rabia söylüyor bende inanıyorum
Kaç gün sürecek tatil belki yetişirsinHatta biz 3-5 güne başlarız sen haftaya geliyorsun gelmeden yapabilirsin
İstersen etiketleyelim daha çabuk gelirMune acil gel benim gibi insancil yardim sever birini kovalicaklarmis
at bu cadiyi mapusa
Istanbul da kalacak mısın?
Ama sizde bana hiç unutturmuyorsunuz sürekli ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsunuzBende gayet Hatırlıyorum kardeşim aç kalıyor falan da demiştin
Rabia da unutturmuyor zaten Sağolsun
Neyse ki etiket yapmayı bilmiyorsunMune acil gel benim gibi insancil yardim sever birini kovalicaklarmis
at bu cadiyi mapusa
Kesin öyledirTamam dönüşte oyunu bekliyoruztatile gitcem diye mutfagin kapisin kitledim 2 haftayi geciyor tatilim ben geldimde oy veririm arik
Ben hatırlamıyorum aslında Rabia söylüyor bende inanıyorum