Ömrün boyunca dibindeyim kaçamazsın bir yereGörümce değil misin işte
Görümce, görmeyeyim seni ömrümce.. Adınıza sözler boşuna yazılmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ömrün boyunca dibindeyim kaçamazsın bir yereGörümce değil misin işte
Görümce değil misin işte
Hep banlanan olduğu için kib lemeyi Öğrenmeye fırsat bulamamış bilenerden kibleniyorduki
Ben seni kibleyip göstereyimnerden kibleniyorduki
Yaramı deşme Rabiş'im
Hoşuna gitti galibadurun bekleyin cipsimide getireyim
Elimizde saz atışma yapıyoruz gibi olduÖmrün boyunca dibindeyim kaçamazsın bir yere
Keyfin yerinde bakıyorumdurun bekleyin cipsimide getireyim
Bu gelin beni hiç konuşturmuyor hep kendi konuşuyoranlat nevosum dök icini icine atarsan kötü olur biliyon demi
Ben seni kibleyip göstereyim
Ben size yetişemiyorum farkındasınız değil miAma başka işlerim var ondan yanlış anlamayın
Ben alışkın değilim üşürüm oralardaberaber gireriz mapusa orda sarmalar sararsin bana
Hoşuna gitti galiba
Ya kaç dkdır bekliyorum rabiş ne zaman yavaş olun diyecek, 2 sayfa geriden cevap verecek diye maşallah tık tık yazıyor. Beklediğim cümle senden geldiBen seni kibleyip göstereyim
Ben size yetişemiyorum farkındasınız değil miAma başka işlerim var ondan yanlış anlamayın
Elimizde saz atışma yapıyoruz gibi oldu
Keyfin yerinde bakıyorum
Çok beklersindaha tam degil önce sac bas yolun ozman
Bir yandan özelden yazışınca yetişemiyorum yavaş olun birazYa kaç dkdır bekliyorum rabiş ne zaman yavaş olun diyecek, 2 sayfa geriden cevap verecek diye maşallah tık tık yazıyor. Beklediğim cümle senden geldi
Bu gelin beni hiç konuşturmuyor hep kendi konuşuyor
Çayda ister misinsayenizde canlarim benim kavgaya devam cipsimi aldim
Ben alışkın değilim üşürüm oralarda
Bundan sonra o taktiği deneyeceğimcok yüz verirsen olcagi buydu nevosum sopayla kovalasaydin gik diyemezdi
Sen motor mu taktırdın? Niye hızlısın bu gece?sayenizde canlarim benim kavgaya devam cipsimi aldim
Kim yazıyor? Burdan KonuşunBir yandan özelden yazışınca yetişemiyorum yavaş olun biraz