- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Sana da çok yakışır . Bayrağımızın yanınaNazar değmesin, maşallah maşallahçok yakışmış,profiline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da çok yakışır . Bayrağımızın yanınaNazar değmesin, maşallah maşallahçok yakışmış,profiline
Olmaz ayıp, başka alternatif düşün, ben yapacağım dersinÇok yakıştı bitanem
Canım katılmak istiyorum tarifim hazırTarif yapana kadar biri yapyım demezse
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyorMutfağımda tavandan akan bir gölet varFırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladıO tamir olursa yapacağım inşaallah
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu
Ay çok kötü olmuş yaaaÇok yakıştı bitanem
Canım katılmak istiyorum tarifim hazırTarif yapana kadar biri yapyım demezse
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyorMutfağımda tavandan akan bir gölet varFırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladıO tamir olursa yapacağım inşaallah
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu
Kısmet, bende şans ne gezerSana da çok yakışır . Bayrağımızın yanına
Siz şahit olun kimseye vermeyeyimOlmaz ayıp, başka alternatif düşün, ben yapacağım dersin
aayyyy o lambadan da kaçak olur Çok sıkıntılı ya allah korusun
Inşallah biran önce düzelir sıkıntı... durum baya vahim duruyor.
Aynen canım çok zor durumdayımEv benim değil ama olsun yazık günahAy çok kötü olmuş yaaa
Bizimde banyo akıyordu . Üst kattakı komşuya okdr söyledık tınlamadı . Allahtan evimiz sigortalı yaptırdık .
Şu ana kadar çıkmadıysa yapacağın şey ve bu saatten sonra yapıcam dıye teklıf gelırse bence ayıp olmaz.
Sonuçta sen buranın yonetıcısı olabılırsın ama bızım gibi yarışmaya katılıyorsun .
İşte 2 gündür lambayı kullanmıyoruz canımLambadan su akıyorSadece benim değil karşı daireye ve benim alt daireye sıçradıaayyyy o lambadan da kaçak olur Çok sıkıntılı ya allah korusun
Sence kaç tane tarıf gelirAynen canım çok zor durumdayımEv benim değil ama olsun yazık günah
Yok canım kimsenin aklına gelmediO zaman tarif benim kimseye vermemAynen ben de sizin gibi bir üyeyim sadece bölüm ile ilgileniyorum
Kaçak nerdeymış ya ? Borumu patladı acaba ?İşte 2 gündür lambayı kullanmıyoruz canımLambadan su akıyorSadece benim değil karşı daireye ve benim alt daireye sıçradı
Nasıl olacak bilmiyorum
Balkonda akmaya başlamış ve bildiğiniz saniyede bir lamba ve çevresinden su damlıyorTavan neyse boyanır vs ama dolaplarInşallah biran önce düzelir sıkıntı... durum baya vahim duruyor.
Dün akşam bulmuşlarBizim üst komşudanmış.Önce çelişkiliydi yan üst komşudanda olabilirdi.Ama hala yapım için bir hareket yokKaçak nerdeymış ya ? Borumu patladı acaba ?
Oğlum öyle olmasın inşaallah
İnşaallahOlmaz olmaz merak etme