• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Çok yakıştı bitanem:nazar:
Canım katılmak istiyorum tarifim hazır:KK45::KK45:Tarif yapana kadar biri yapyım demezse:skandal:
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyor:skandal:Mutfağımda tavandan akan bir gölet var:skandal:Fırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...:skandal:Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladı:deli:O tamir olursa yapacağım inşaallah:KK45:
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu:deli:
Olmaz ayıp, başka alternatif düşün, ben yapacağım dersin :KK70:

Tavan bugün bu durumda:)

20180405_130911.jpg 20180405_130915.jpg

Çok yakıştı bitanem:nazar:
Canım katılmak istiyorum tarifim hazır:KK45::KK45:Tarif yapana kadar biri yapyım demezse:skandal:
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyor:skandal:Mutfağımda tavandan akan bir gölet var:skandal:Fırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...:skandal:Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladı:deli:O tamir olursa yapacağım inşaallah:KK45:
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu:deli:
Ay çok kötü olmuş yaaa :110:
Bizimde banyo akıyordu . Üst kattakı komşuya okdr söyledık tınlamadı . Allahtan evimiz sigortalı yaptırdık .

Şu ana kadar çıkmadıysa yapacağın şey ve bu saatten sonra yapıcam dıye teklıf gelırse bence ayıp olmaz.
Sonuçta sen buranın yonetıcısı olabılırsın ama bızım gibi yarışmaya katılıyorsun .

Ay çok kötü olmuş yaaa :110:
Bizimde banyo akıyordu . Üst kattakı komşuya okdr söyledık tınlamadı . Allahtan evimiz sigortalı yaptırdık .

Şu ana kadar çıkmadıysa yapacağın şey ve bu saatten sonra yapıcam dıye teklıf gelırse bence ayıp olmaz.
Sonuçta sen buranın yonetıcısı olabılırsın ama bızım gibi yarışmaya katılıyorsun .
Aynen canım çok zor durumdayım:(Ev benim değil ama olsun yazık günah:(
Yok canım kimsenin aklına gelmedi:KK45:O zaman tarif benim kimseye vermem:KK45:Aynen ben de sizin gibi bir üyeyim sadece bölüm ile ilgileniyorum:KK53:

aayyyy o lambadan da kaçak olur o_O:skandal: Çok sıkıntılı ya allah korusun o_O
İşte 2 gündür lambayı kullanmıyoruz canım:(Lambadan su akıyor:(Sadece benim değil karşı daireye ve benim alt daireye sıçradı:(
Nasıl olacak bilmiyorum:(

Back