• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Benim eşim ilk evlendiğim yıllar hergün arayıp birşey isterdi.Aşure,su böreği,mantı,baklava,içli köfte öyle öyle herşeyi iyi öğrendim:KK70:O yüzden sayemde yemek yapmayı öğrendin diyor:KK70:
Benımkide istiyor ama işte isteğiyle kalıyor garibim o_O
Hep dıyorum aşkım şu işi bi bırakım öyle :D Bırakınca yapmazsam varyaa yandım :KK45:
Ozaman bana öğretin böyle seyler yapmayı :kahve:

İçli köfteyı 1 kere yaptık eşimle beraber :D İkimiz yapınca eğlenceli oluyor :KK30:

Benımkide istiyor ama işte isteğiyle kalıyor garibim o_O
Hep dıyorum aşkım şu işi bi bırakım öyle :KK70: Bırakınca yapmazsam varyaa yandım :KK45:
Ozaman bana öğretin böyle seyler yapmayı :kahve:

İçli köfteyı 1 kere yaptık eşimle beraber :KK70: İkimiz yapınca eğlenceli oluyor :KK30:
İşte sen buraya takılınca bir sürü tarif öğreneceksin...Ben bu bölümde çok şey öğrendim.
Benim eşimde meraklı birlikte denemeler yaparız:70:

On parmağında on marifet, yemekdi, tesisatdı, bir erkek için en ideal kadın, aman ben anlamam hanim dese sen tak devredesin,çözüyorsun. Bravo...:KK9::KK53: bizde baklava istersiz:rolleyes:
Erkek lisesinde okumanın faydaları :KK70::KK70:
Toplaşıp gelin anacım, açayım size baklava börek :hamarat:

vay anam vayy ne hatunlar var :deli:
Benım kı dese dese aşko bana kuru fasulye yap der onuda yapmam :KK53::KK53::KK53:

Rabbım dağına göre kar veriyor :KK70:
Hayırlısıyla bir gebe kalırsam, emin olduğum birşey var.:işsiz: Benim yerime kocam aşerecek:KK70::KK70:
Nevoşumun dediği gibi, içinde istek olsun ve eşinide sevdikten sonra yapamayacağın şey yok.:KK66:

Hayırlısıyla bir gebe kalırsam, emin olduğum birşey var.:işsiz: Benim yerime kocam aşerecek:KK70::KK70:
Nevoşumun dediği gibi, içinde istek olsun ve eşinide sevdikten sonra yapamayacağın şey yok.:KK66:
Eşimi seviyorum ama zamanım yok :deli:
İşten 7 de gelıyorum bazen 9 da eşim olmadıgı gunler .
O saatten sonra da eve mı bakem çeşit çeşit yemek mı yapem :bicak:

Aynen senden çok aşerir:70:Benim eşim sürekli aşeriyor:70:Bugün yapayım 15 gün sonra tekrar yapmazsam başlıyor sen hiç yapmıyorsun diye:70:

aynen nevoşum o yüzden eşim pek takmaz yapmıyorum dıye . Çok isterse pazar gunu yaparım :KK200: tabı baklava açmam:KK70: Baklava sipariş ederim :KK70:
Aynen canım çalışınca ancak sipariş edersin;)Kendini daha fazla yormaya gerek yok.Çocuk düşünüyor musun bilemem .Çocuk isterseniz ve olursa o zaman belki daha çok dikkat edersin.

Aynen canım çalışınca ancak sipariş edersin:KK66:Kendini daha fazla yormaya gerek yok.Çocuk düşünüyor musun bilemem .Çocuk isterseniz ve olursa o zaman belki daha çok dikkat edersin.
seneye rabbım iizn verirse düşünüyoruz .
O yüzden şuan dikkat etmeye başladık.
Şekeri fast foodu en aza ındırdık .
Allaha şükür başka zaararlı bişeyımız yok .
Çocuk olunca zaten ben buyutceğim için herseyı öğrenırım .
Takıldıgım yerde siz varsınız hemen size sorarım :KK19::KK19:

seneye rabbım iizn verirse düşünüyoruz .
O yüzden şuan dikkat etmeye başladık.
Şekeri fast foodu en aza ındırdık .
Allaha şükür başka zaararlı bişeyımız yok .
Çocuk olunca zaten ben buyutceğim için herseyı öğrenırım .
Takıldıgım yerde siz varsınız hemen size sorarım :KK19::KK19:
Çok güzel yapıyorsunuz canım hamilelik öncesi de hamilelik dönemi kadar önemli:nazar:Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah:KK200:Tabi ki canım biz hep buradayız:KK19:

Aynen senden çok aşerir:KK70:Benim eşim sürekli aşeriyor:KK70:Bugün yapayım 15 gün sonra tekrar yapmazsam başlıyor sen hiç yapmıyorsun diye:KK70:
Hepsi aynı demekki :KK70::KK70:
Nevoş ben şerbeti soğuk, baklavayı fırından çıkartıp ilk sıcağı gidince birleştiriyorum. Akıl akıldan üstündür, bana başka yöntem varsa söyle :KK64:

Hepsi aynı demekki :KK70::KK70:
Nevoş ben şerbeti soğuk, baklavayı fırından çıkartıp ilk sıcağı gidince birleştiriyorum. Akıl akıldan üstündür, bana başka yöntem varsa söyle :KK64:
Ben ikisinide soğuk döküyorum canım;)Ama şerbetin yapım aşaması önemli.Ben şeker,su,limon tuzu koyup kaynatıyorum.Onu soğutup 3-5 saat öncesinden döküyorum.Ama önce su kaynatıp sonra şekeri ekliyorsan sıcak şerbet dökülebiliyor;)
Ama şunu söyleyeyim en iyi bildiğin yöntem her zaman yaptığın yöntemdir...Birde şekerin kalitesi önemli.Ben geçen bal küpü ile yaptım çok istediğim kıvam olmadı.Bimin kendi şekeri ile yapınca şerbet çok güzel oluyor.Tavsiye ederim.

Ben ikisinide soğuk döküyorum canım:KK66:Ama şerbetin yapım aşaması önemli.Ben şeker,su,limon tuzu koyup kaynatıyorum.Onu soğutup 3-5 saat öncesinden döküyorum.Ama önce su kaynatıp sonra şekeri ekliyorsan sıcak şerbet dökülebiliyor:KK66:
Ama şunu söyleyeyim en iyi bildiğin yöntem her zaman yaptığın yöntemdir...Birde şekerin kalitesi önemli.Ben geçen bal küpü ile yaptım çok istediğim kıvam olmadı.Bimin kendi şekeri ile yapınca şerbet çok güzel oluyor.Tavsiye ederim.
Torku’nun şekerini kullanıyorum canım. Soğuk su ve şekeri beraber kaynatıyorum limon dilimi ile. O zaman soğutayım hamuru da, şerbet soğudu.

5606DCDB-E255-4DCA-B16C-76A7B9C5059C.jpeg
Bol finduklu baklava:hamarat: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. :KK15:

Back