- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden kaynana olur ama cici bir kaynana olurBenden kaynana olur mu bilmem ama, bence damadın seni çok seviyor
İnşallah canım benim, önce bir evlat sahibi olmam lazım kaynana olabilmem için.Senden kaynana olur ama cici bir kaynana olur
Hanim ablayida bencede cok seviyor damadi
İnşallah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin ablacımİnşallah canım benim, önce bir evlat sahibi olmam lazım kaynana olabilmem için.
İnşallah canım benim, inşallah.İnşallah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin ablacım
ah canım ya annem ufak bi operasyon geçirdi bu ara hiç katılacağımı sanmıyorumHangı poğaçayı yapcan bıze
çok geçmiş olsun .ah canım ya annem ufak bi operasyon geçirdi bu ara hiç katılacağımı sanmıyorum
tatlım ya bu arada çoook tebrik ederim seni...1.olmuşsun
Geçmişler olsunah canım ya annem ufak bi operasyon geçirdi bu ara hiç katılacağımı sanmıyorum
çok şükür canım daha iyi sağolasınçok geçmiş olsun .
İyi demi şuan ?
Çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canımmmGeçmişler olsun
Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin inşallah çok geçmiş olsunçok teşekkür ederim canımmm
canım leylmira çok teşekkür ederim amin cümlemize inşallah.Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin inşallah çok geçmiş olsun
Benden kaynana olur mu bilmem ama, bence damadın seni çok seviyor
Senden kaynana olur ama cici bir kaynana olur
Hanim ablayida bencede cok seviyor damadi
İnşallah canım benim, önce bir evlat sahibi olmam lazım kaynana olabilmem için.
ah canım ya annem ufak bi operasyon geçirdi bu ara hiç katılacağımı sanmıyorum
çok sağol ablammmm Allaha şükür çok iyi.Gerçekten seviyor bunu biliyorum bir ara tc numaramı şstedi ne yapacan dedim,uçak bileti alacakmış bana
Valla seviyor çok saygılı birde bize karşı..
Rabbim nasip eder inşallah canım benim
Çok geçmiş olsun meleğim şimdi nasıl iyimi anneciğin.
çok sağol ablammmm Allaha şükür çok iyi.
gözünde katarakt vardı
Ben forumu sürekli takip ediyorum ondan olabilir miYazmadığım burada olmadığımı göstermez.Senin mesaja cevap vermem tamamen tesadüfHiçte bile beni görünce bildirim gibi hemencecik geliyorsun
Meleğim senden tarif gelecek miçok sağol ablammmm Allaha şükür çok iyi.
gözünde katarakt vardı
yok nevoşum annem ameliyat oldu ben sanmıyorum ama olursada süpriz :)Meleğim senden tarif gelecek mi
inşallah ablam bayagı yoğundu kataraktı çünki.Bundan sonra daha rahat eder meleğim,katarakt ameliyatı olanlar çok mennun kalıyorlar..
Senin gibi anne sevilmez miGerçekten seviyor bunu biliyorum bir ara tc numaramı şstedi ne yapacan dedim,uçak bileti alacakmış bana
Valla seviyor çok saygılı birde bize karşı..
Rabbim nasip eder inşallah canım benim
Çok geçmiş olsun meleğim şimdi nasıl iyimi anneciğin.