• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Kaynana adayı seni,gelin yapsın poğacalarıda bak nasıl yiyon,hele bir beğenme o gelinin diline düşme sakın hahahhahaha :KK70::KK70:

Destekçisi ben olurum kaynana deynep hıhhhhhh :KK70: yandın sen yandınnnn :KK70:

Bak nasıl akıllı gördünmü karısını yormayan koçiş modeli :KK70:

Tabisi gelinleri :süslü::süslü:

Hain kaynana seni bak nasıl akıl veriyor oğluşuna :confused:

Oyyyy yerim onu varyaaaa şimdiden ideal koca adayı olmuş bile :KK70:

Söz iyi kaynana olacan demi :KK70:

Tabisi gelinleri korumak adına bdv can damarım benim :KK69: :KK70:

Ahaaaa aynı ben şöle karşımda korkacak saygıdan ölecek annem annem diyecek :KK30::sopa::KK67:
Kız anaları derneği kuracam kk da.:KK37::KK71:
Oğlum ideal koca ve damat adayı talipleri bekliyoruz:70:

Torunu veriyorum o zaman kabulmü,anası gibi nazlı olursa yandın nevoş :KK70::KK70:
Tamam olur vallahi böyle kısmet bulunmaz:KK45:Benimki de çok duygusal abla bir o kadarda romantik:deli:Bana öyle iltifatlar ediyor ki anlatamam:KK53:Alışsın istiyorum,ince olsun .Babası gibi odun olmasın:70:Gelin bana dua etsin:KK53:

Tamam olur vallahi böyle kısmet bulunmaz:KK45:Benimki de çok duygusal abla bir o kadarda romantik:deli:Bana öyle iltifatlar ediyor ki anlatamam:KK53:Alışsın istiyorum,ince olsun .Babası gibi odun olmasın:KK70:Gelin bana dua etsin:KK53:

Hemen bir söz keselim olmazsa :KK53: kilosu kadar altın isterik haberiniz olsun :KK30: :KK70: Maşallah onaa annesi ileride eşinin kıymetini bilsin işte..Yanlız bu arada enişteyede giydirdin haaaaa :KK70::KK70: merkez merkezzzzz :KK70:

Hemen bir söz keselim olmazsa :KK53: kilosu kadar altın isterik haberiniz olsun :KK30: :KK70: Maşallah onaa annesi ileride eşinin kıymetini bilsin işte..Yanlız bu arada enişteyede giydirdin haaaaa :KK70::KK70: merkez merkezzzzz :KK70:
Doğum kilosuna göre altın takabiliriz ötesi bizi aşar:70:
İnşaallah ablam,o ailesine güzel davranırsa huzuru bozulmaz ve mutlu olur.O mutlu olunca biz de mutlu oluruz...
Ben onun yüzüne söylüyorum:70:

Doğum kilosuna göre altın takabiliriz ötesi bizi aşar:KK70:
İnşaallah ablam,o ailesine güzel davranırsa huzuru bozulmaz ve mutlu olur.O mutlu olunca biz de mutlu oluruz...
Ben onun yüzüne söylüyorum:KK70:

Doğum kilosu değil canısı çok az olur o zaman :KK70::KK70:
Hayrlı evlatlar olsun önce,ailesine eşine karşı sevecen saygılı olsunlar..
Onşarın huzuru mutluluğu bizlerede yansır..

Bende öküzsün diyorum :KK70::KK70:

Doğum kilosu değil canısı çok az olur o zaman :KK70::KK70:
Hayrlı evlatlar olsun önce,ailesine eşine karşı sevecen saygılı olsunlar..
Onşarın huzuru mutluluğu bizlerede yansır..

Bende öküzsün diyorum :KK70::KK70:
O zaman biz biraz düşünelim:70:
Aynen ablam aile etkisi büyük;)
Ben de diyorum:70:

O zaman biz biraz düşünelim:KK70:
Aynen ablam aile etkisi büyük:KK66:
Ben de diyorum:KK70:

Düşünün ona göre kararınıızı bizebildirin bir zahmet :KK70::KK70:
Aile çok önemli zaten ne verirsen onu alır çocuklar..

Dahada desek süper olur herhalde :KK70::KK67::KK67:

Düşünün ona göre kararınıızı bizebildirin bir zahmet :KK70::KK70:
Aile çok önemli zaten ne verirsen onu alır çocuklar..

Dahada desek süper olur herhalde :KK70::KK67::KK67:
Tamam inşaallah:ıslık:
Eğitim ailede başlıyor.:KK51:
Haketmesinler:70:

:KK23::KK23: Nevoşumm nasılda yakıştı demi :21::21:

Şuraya nazar boncugumudaa takamda :nazar::nazar: :KK48:

Bu sefer katılcan demı abla ?
Çok yakıştı bitanem:nazar:
Canım katılmak istiyorum tarifim hazır:KK45::KK45:Tarif yapana kadar biri yapyım demezse:skandal:
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyor:skandal:Mutfağımda tavandan akan bir gölet var:skandal:Fırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...:skandal:Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladı:deli:O tamir olursa yapacağım inşaallah:KK45:
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu:deli:

Back