- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman geliyor?Merhaba nasılsınız kk en tatlı bayanı geldi
Dunyanin en pozitif insanidaa diyebilirsinMerhaba nasılsınız kk en tatlı bayanı geldi
Ne zaman geliyor?
Ben geldim ya, onu diyor kendileri
Bak bu olabilirHoşgeldin canım sefalar getirdinBen geldim ya, onu diyor kendileri
Baklava mıO odun kocadan bende de var. Onca işimin arasında, birde baklava sokuşturuldu Eki Görüntüle 2133302
Sağol canım benimOlabilir canım.İnşaallah çabucak yapılır.Biz de normale dönerizGeçmişler olsun nevoşum, ev batmış. Fakat boru patlamış gibi görünüyor fotoğraftan çıkardığım.
Evet canım ilk tepsiyi açtım, su gibi oldum. Şimdi mola verdim, ikinciyi de açacağım birazdan.Baklava mı
Bak bu olabilirHoşgeldin canım sefalar getirdin
Ellerine sağlıkBen de 2 hafta önce yaptım.Geçen hafta kızların doğum günü dolayısı ile pasta yaptım.Bu haftada sızlandı sen bize tatlı yapmıyorsunElmalı pasta yaptım.Çok sevdiği içinAma yine de söyleniyor yapmıyormuşumDiyetteyim güyaO odun kocadan bende de var. Onca işimin arasında, birde baklava sokuşturuldu Eki Görüntüle 2133302
Yaptktan sonra resim isterizEvet canım ilk tepsiyi açtım, su gibi oldum. Şimdi mola verdim, ikinciyi de açacağım birazdan.
Benimde herif diyette sözde bayramı bekleme dediEllerine sağlıkBen de 2 hafta önce yaptım.Geçen hafta kızların doğum günü dolayısı ile pasta yaptım.Bu haftada sızlandı sen bize tatlı yapmıyorsunElmalı pasta yaptım.Çok sevdiği içinAma yine de söyleniyor yapmıyormuşumDiyetteyim güya
Anlaşıldı merkezYaptktan sonra resim isteriz
O odun kocadan bende de var. Onca işimin arasında, birde baklava sokuşturuldu Eki Görüntüle 2133302
On parmağında on marifet, yemekdi, tesisatdı, bir erkek için en ideal kadın, aman ben anlamam hanim dese sen tak devredesin,çözüyorsun. Bravo... bizde baklava istersizGeçmişler olsun nevoşum, ev batmış. Fakat boru patlamış gibi görünüyor fotoğraftan çıkardığım.
Aynen bayram değil sık sık baklava istiyorBenimde herif diyette sözde bayramı bekleme dedi
vay anam vayy ne hatunlar varEvet canım ilk tepsiyi açtım, su gibi oldum. Şimdi mola verdim, ikinciyi de açacağım birazdan.
Benim eşim ilk evlendiğim yıllar hergün arayıp birşey isterdi.Aşure,su böreği,mantı,baklava,içli köfte öyle öyle herşeyi iyi öğrendimO yüzden sayemde yemek yapmayı öğrendin diyorvay anam vayy ne hatunlar var
Benım kı dese dese aşko bana kuru fasulye yap der onuda yapmam
Rabbım dağına göre kar veriyor