• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
O odun kocadan bende de var. Onca işimin arasında, birde baklava sokuşturuldu :hamarat:
E8271E71-0039-4647-87C2-80566E17528B.jpeg

Geçmişler olsun nevoşum, ev batmış. Fakat boru patlamış gibi görünüyor fotoğraftan çıkardığım.
Sağol canım benim:KK200:Olabilir canım.İnşaallah çabucak yapılır.Biz de normale döneriz:(

O odun kocadan bende de var. Onca işimin arasında, birde baklava sokuşturuldu :hamarat:Eki Görüntüle 2133302
Ellerine sağlık:KK45:Ben de 2 hafta önce yaptım.Geçen hafta kızların doğum günü dolayısı ile pasta yaptım.Bu haftada sızlandı sen bize tatlı yapmıyorsun:işsiz:Elmalı pasta yaptım.Çok sevdiği için:KK53:Ama yine de söyleniyor yapmıyormuşum:işsiz:Diyetteyim güya:işsiz:

Ellerine sağlık:KK45:Ben de 2 hafta önce yaptım.Geçen hafta kızların doğum günü dolayısı ile pasta yaptım.Bu haftada sızlandı sen bize tatlı yapmıyorsun:işsiz:Elmalı pasta yaptım.Çok sevdiği için:KK53:Ama yine de söyleniyor yapmıyormuşum:işsiz:Diyetteyim güya:işsiz:
Benimde herif diyette sözde :KK70: bayramı bekleme dedi :KK70:

vay anam vayy ne hatunlar var :deli:
Benım kı dese dese aşko bana kuru fasulye yap der onuda yapmam :KK53::KK53::KK53:

Rabbım dağına göre kar veriyor :KK70:
Benim eşim ilk evlendiğim yıllar hergün arayıp birşey isterdi.Aşure,su böreği,mantı,baklava,içli köfte öyle öyle herşeyi iyi öğrendim:KK70:O yüzden sayemde yemek yapmayı öğrendin diyor:KK70:

Back