En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Oğlum ideal koca ve damat adayı talipleri bekliyoruz

Torunu veriyorum o zaman kabulmü,anası gibi nazlı olursa yandın nevoş
Tamam olur vallahi böyle kısmet bulunmazBenimki de çok duygusal abla bir o kadarda romantikBana öyle iltifatlar ediyor ki anlatamamAlışsın istiyorum,ince olsun .Babası gibi odun olmasınGelin bana dua etsin

Tamam olur vallahi böyle kısmet bulunmazBenimki de çok duygusal abla bir o kadarda romantikBana öyle iltifatlar ediyor ki anlatamamAlışsın istiyorum,ince olsun .Babası gibi odun olmasınGelin bana dua etsin

Hemen bir söz keselim olmazsa kilosu kadar altın isterik haberiniz olsun Maşallah onaa annesi ileride eşinin kıymetini bilsin işte..Yanlız bu arada enişteyede giydirdin haaaaa merkez merkezzzzz

Hemen bir söz keselim olmazsa kilosu kadar altın isterik haberiniz olsun Maşallah onaa annesi ileride eşinin kıymetini bilsin işte..Yanlız bu arada enişteyede giydirdin haaaaa merkez merkezzzzz
Doğum kilosuna göre altın takabiliriz ötesi bizi aşar
İnşaallah ablam,o ailesine güzel davranırsa huzuru bozulmaz ve mutlu olur.O mutlu olunca biz de mutlu oluruz...
Ben onun yüzüne söylüyorum

Doğum kilosuna göre altın takabiliriz ötesi bizi aşar
İnşaallah ablam,o ailesine güzel davranırsa huzuru bozulmaz ve mutlu olur.O mutlu olunca biz de mutlu oluruz...
Ben onun yüzüne söylüyorum

Doğum kilosu değil canısı çok az olur o zaman
Hayrlı evlatlar olsun önce,ailesine eşine karşı sevecen saygılı olsunlar..
Onşarın huzuru mutluluğu bizlerede yansır..

Bende öküzsün diyorum

Doğum kilosu değil canısı çok az olur o zaman
Hayrlı evlatlar olsun önce,ailesine eşine karşı sevecen saygılı olsunlar..
Onşarın huzuru mutluluğu bizlerede yansır..

Bende öküzsün diyorum
O zaman biz biraz düşünelim
Aynen ablam aile etkisi büyük
Ben de diyorum

O zaman biz biraz düşünelim
Aynen ablam aile etkisi büyük
Ben de diyorum

Düşünün ona göre kararınıızı bizebildirin bir zahmet
Aile çok önemli zaten ne verirsen onu alır çocuklar..

Dahada desek süper olur herhalde

Düşünün ona göre kararınıızı bizebildirin bir zahmet
Aile çok önemli zaten ne verirsen onu alır çocuklar..

Dahada desek süper olur herhalde
Tamam inşaallah
Eğitim ailede başlıyor.
Haketmesinler

Nevoşumm nasılda yakıştı demi

Şuraya nazar boncugumudaa takamda

Bu sefer katılcan demı abla ?
Çok yakıştı bitanem
Canım katılmak istiyorum tarifim hazırTarif yapana kadar biri yapyım demezse
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyorMutfağımda tavandan akan bir gölet varFırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladıO tamir olursa yapacağım inşaallah
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…