• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Hayırlı gelin :KK45:İnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim :KK53:

Kaynana adayı seni,gelin yapsın poğacalarıda bak nasıl yiyon,hele bir beğenme o gelinin diline düşme sakın hahahhahaha :KK70::KK70:

Az BDV de takılmadık :KK70:Gelin de eşim yaptığım poğaçayı beğenmedi diye konu açar ,buradakiler de boşan derlerse Ona :skandal:oğlumun yuvasını dağıtacaklar :skandal:

Destekçisi ben olurum kaynana deynep hıhhhhhh :KK70: yandın sen yandınnnn :KK70:

:KK70::KK70::KK70:
O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başla:sus:Oğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibi:deli:Ben oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor:KK70:

Bak nasıl akıllı gördünmü karısını yormayan koçiş modeli :KK70:

Biz o zaman hangi konuya yorum yapacağız:skandal:Gelini mi desteklesek,kaynanayı mı:skandal::KK70:

Tabisi gelinleri :süslü::süslü:

Doğru diyorsun ,oğlum yemeği ben daha güzel yaparım ,karın güzel yapmaz ama yine de belli etme karına derim :KK53: yoksa beğenmiyorsan yemeğe zehir katar seni zehirler derim :sus:

Hain kaynana seni bak nasıl akıl veriyor oğluşuna :confused:

Vallahi görünüyor:KK70:
Eşim diyor ;senin hanım bize yemek yapar,temizlik yapar,biz hep gelip siz de kalırız kabul etmiyor:KK70:

Oyyyy yerim onu varyaaaa şimdiden ideal koca adayı olmuş bile :KK70:

En iyisi hiç karışmamak. :sus:
Hepimiz geliniz, hepimiz kaynana adayıyız. İnşallah bende aday olurum:KK70:

Söz iyi kaynana olacan demi :KK70:

Tabisi gelinleri korumak adına bdv can damarım benim :KK69: :KK70:

Şimdi kız anaları fena :sus:

Ahaaaa aynı ben şöle karşımda korkacak saygıdan ölecek annem annem diyecek :KK30::sopa::KK67:
Kız anaları derneği kuracam kk da.:KK37::KK71:

Kaynana adayı seni,gelin yapsın poğacalarıda bak nasıl yiyon,hele bir beğenme o gelinin diline düşme sakın hahahhahaha :KK70::KK70:

Destekçisi ben olurum kaynana deynep hıhhhhhh :KK70: yandın sen yandınnnn :KK70:

Bak nasıl akıllı gördünmü karısını yormayan koçiş modeli :KK70:

Tabisi gelinleri :süslü::süslü:

Hain kaynana seni bak nasıl akıl veriyor oğluşuna :confused:

Oyyyy yerim onu varyaaaa şimdiden ideal koca adayı olmuş bile :KK70:

Söz iyi kaynana olacan demi :KK70:

Tabisi gelinleri korumak adına bdv can damarım benim :KK69: :KK70:

Ahaaaa aynı ben şöle karşımda korkacak saygıdan ölecek annem annem diyecek :KK30::sopa::KK67:
Kız anaları derneği kuracam kk da.:KK37::KK71:
Benden kaynana olur mu bilmem ama, bence damadın seni çok seviyor :KK53::KK53:

Back