Benim bu tür konular henüz dikkatimi çekmiyorHep BDV nin suçu bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bu tür konular henüz dikkatimi çekmiyorHep BDV nin suçu bunlar
Hayırlı gecelerBen kaçaringo,herkese iyi geceleringo
İyi geceler canımBen kaçaringo,herkese iyi geceleringo
Size de iyi geceler canlarBen de kaçıyorum hayırlı geceler
İyi geceler cumleten dizi bitti yatma zamanı :))
Gelmeyeyim o vakit.
Bir ara sana atacam.ona yokÇok merak ettim yaptıklarını ama yarışma için olmasa da hiç çektiğin yok mu yaptıklarından ,azıcık ucundan göstersen
HakliBeni artık sevmiyormuş
Kaçıyor ben seni gordum kaçtım mesela
Hiçte bile beni görünce bildirim gibi hemencecik geliyorsunAsıl onu görenler kaçıyorSenin gibi tatlış,minnoş bir üyeden neden kaçsınlar
Kaçıyor ben seni gordum kaçtım mesela
burdayım minnoşummmFallenAngel Sen nerdesin
Hangı poğaçayı yapcan bızeburdayım minnoşummm
Hayırlı gelin İnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim
Az BDV de takılmadık Gelin de eşim yaptığım poğaçayı beğenmedi diye konu açar ,buradakiler de boşan derlerse Ona oğlumun yuvasını dağıtacaklar
O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başlaOğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibiBen oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor
Biz o zaman hangi konuya yorum yapacağızGelini mi desteklesek,kaynanayı mı
Doğru diyorsun ,oğlum yemeği ben daha güzel yaparım ,karın güzel yapmaz ama yine de belli etme karına derim yoksa beğenmiyorsan yemeğe zehir katar seni zehirler derim
Vallahi görünüyor
Eşim diyor ;senin hanım bize yemek yapar,temizlik yapar,biz hep gelip siz de kalırız kabul etmiyor
En iyisi hiç karışmamak.
Hepimiz geliniz, hepimiz kaynana adayıyız. İnşallah bende aday olurum
Şimdi kız anaları fena
Benden kaynana olur mu bilmem ama, bence damadın seni çok seviyorKaynana adayı seni,gelin yapsın poğacalarıda bak nasıl yiyon,hele bir beğenme o gelinin diline düşme sakın hahahhahaha
Destekçisi ben olurum kaynana deynep hıhhhhhh yandın sen yandınnnn
Bak nasıl akıllı gördünmü karısını yormayan koçiş modeli
Tabisi gelinleri
Hain kaynana seni bak nasıl akıl veriyor oğluşuna
Oyyyy yerim onu varyaaaa şimdiden ideal koca adayı olmuş bile
Söz iyi kaynana olacan demi
Tabisi gelinleri korumak adına bdv can damarım benim
Ahaaaa aynı ben şöle karşımda korkacak saygıdan ölecek annem annem diyecek
Kız anaları derneği kuracam kk da.