• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Hahaha patroncum benim akli dengemin yerinde olmadigini bildigi icin ses etmiyor bana genelde:deli:
Gordun deli don geri demisler
Son cumleyi oku babam oku sonunda anladim :deli:
deli deliyi gorunce comagini saklarmis mi diyorsun :D

ikinci katilisim benim de ilkinde olmadi bakalim bunda ne olur
ramazan sofrasi icinde sansim sifir cunku aman aman bir sofram olmaz sanirim yurt disindayim ve calisanim bakalim yine konusmak icin erken zaman neyi gosterir bilinmez
Canım bu da benim 6. Katılışım. Zamanla hiç olmayacakmış gibi geliyor ama yarıştıkça oylayanın neyi sevip beğeneceğini anlıyorsun. Pes etmeyin bence. yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. sen de ;)
Ve ayrıca yasminin tarifi daha önce yaptım enfes gerçekten. Senin tarifi de mutlaka deneyeceğim. Sunum da çok başarılıydı.Tadı da çok güzeldir eminim.

Çok arada kaldım yine, her tarif çok güzel olmuş gerçekten ama benin oyum s i d e l y a s i d e l y a nın Açma Poğaça'sına gitti :KK9:

Elletine sağlık canım, piknik filan harika bir sunum olmuş gerçekten :KK36::KK36:
Teşekkür ederim canım :KK60:
s i d e l y a s i d e l y a canım oyum sana gitti çok güzel olmuş ellerine sağlık
Katılan herkesin ellerine sağlık güzel tarifler aldım :)
Teşekkür ederim çok sağol ❤
Oyum açmaya gitti, en sevdiğimmmm s i d e l y a s i d e l y a ellerine sağlık enfes görünüyor. Bu tarifin içine azıcık mahlepte koyarsan nirvanaya erer:) daha bugün yeni konu açtım 11 kilo vereceğim diye mahvetti bu yarışma beni akşam akşam:)))
Çok teşekkür ederim. Mahlep benim de vazgeçilmezim. Mutlaka koyardım ama telaştan unuttum. :-)

Back