- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Verecaaammm kendime yinee bozdum totemi tovbemi falan ne varsaHe bi uyanik sensin heee
Amaaan sakasi bi yana geyigine yarismaya giriyorum sahsen onda da eglenmem lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verecaaammm kendime yinee bozdum totemi tovbemi falan ne varsaHe bi uyanik sensin heee
Amaaan sakasi bi yana geyigine yarismaya giriyorum sahsen onda da eglenmem lazim
Yani bana bilem vermedin oyunuaynen töbe vermem kendıme hatta küs oldugum biri olunca eşime oylatıyorum haksızlık yapmayım dıye
Patroncum sorarse he babam yakistirdim kendime deriz ahahahahVerecaaammm kendime yinee bozdum totemi tovbemi falan ne varsa
Bende sogudumda son bir deniycemAy cok biliyor patroncum
En cok kendi pogacami begenmis olamam mi tabiysi
Yarismadan sogudum hahahahah
Bir arkadas demistiki siyasiler bile kendine veriyor ben niye vermiyim demistiPatroncum sorarse he babam yakistirdim kendime deriz ahahahah
Hahahaha yaaa sen denemezsen ben denemezsem nasi cikar bunca guzel tarif bebisim. Mahrum etmeyek insanlariBende sogudumda son bir deniycem
Hah iste bu savunmaBir arkadas demistiki siyasiler bile kendine veriyor ben niye vermiyim demisti
Küs oldugum kişiyi sevmıyordumOnceden sevmedigim biri varsa esime oylatiyorum demistin
Vardı ama halettık aramızdakı sorunuSenin kus oldugun insan var mi yahu? Bu ka pozitif bu ka hanim bir kizimizi kimler kimler kizdirmis pehh
Bu yarışmada vercektım . Ama nolduysa saksıma gitti elimYani bana bilem vermedin oyunu
Yok burda demedi acik acikHah iste bu savunma
Aaaaaaaaaaaaaaaa kizmakkkkk ayri kusmek ayri sevdaya dahillllKüs oldugum kişiyi sevmıyordum
Vardı ama halettık aramızdakı sorunu
Bu yarışmada vercektım . Ama nolduysa saksıma gitti elim
Sidelya nınkıde senınkı arasında gıttım ona verdım
Dengesızmıyım ne
Ben soylerim la sen merak etmeYok burda demedi acik acik
Benım kötu bır huyum işte buAaaaaaaaaaaaaaaa kizmakkkkk ayri kusmek ayri sevdaya dahillll
Simdi arkasindan konusuyoz ya az sonra gelirse ben yoguuummm bak soyliyim bastanBen soylerim la sen merak etme
At o elindekini ablanin karsisinda sigarami iciyosun senBenım kötu bır huyum işte bu
Sanırım yaş aldıkça halletcem bu sorunumu
Hahaha patroncum benim akli dengemin yerinde olmadigini bildigi icin ses etmiyor bana geneldeSimdi arkasindan konusuyoz ya az sonra gelirse ben yoguuummm bak soyliyim bastan
Kafasina bozuk para yiyip kani bile akitilmadan kafaya zimba yapilan Senol Gunes gibiyim. Magdurda degilim sikayetcide
bu iyiymissssBir arkadas demistiki siyasiler bile kendine veriyor ben niye vermiyim demisti
Zalımsın, hayat burda da yüzüme bakmadıKüs oldugum kişiyi sevmıyordum
Vardı ama halettık aramızdakı sorunu
Bu yarışmada vercektım . Ama nolduysa saksıma gitti elim
Sidelya nınkıde senınkı arasında gıttım ona verdım
Dengesızmıyım ne
Kendine yakistiran versin kendine dedi ucu acik bana agir geldi
anlasildiKişisel fikrim yakıştıran kendine oy versin. Ben şahsen asla kendime oy vermem... Dileyen kendine yakıştırıyor ise versin ...
Dedi
Hazir cevap kadin benim gibi degil :)bu iyiymissss