Kim arkandan konuşmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim arkandan konuşmuş
Demek ki neymiş,kırmızı örtü kullanılmalıymış sunumlarda
Kayıp bulunduOnun çilekleri de kırmızıydı,Sidelyanın uğurböcekleri de ,demek ki 2 tane kırmızı olacakmış
Tariflere değil de kerameti başka şeyde aradık
Aleni konuştuğumuzu, arkamdan konuştunuz diyorKim arkandan konuşmuş
Susalım mı?Ne kadar çok konuşuyorsunuz
Yok susmayın daha çok konuşunAma eşlik edemiyorum.1 haftadır temizlik yapıyorum sonunda bitirdim.1 tencerede sarma dolma yaptım ancak geldimSusalım mı?
Valla, ben onca işin içinde gündüz yetişmeye çalışıyorum. Akşam pert dinlenirken, elime telefonu alıyorum, kimse olmuyor.Yok susmayın daha çok konuşunAma eşlik edemiyorum.1 haftadır temizlik yapıyorum sonunda bitirdim.1 tencerede sarma dolma yaptım ancak geldim
Ben aslında sürekli okuyorum ama yazamaya zaman bulamıyorumValla, ben onca işin içinde gündüz yetişmeye çalışıyorum. Akşam pert dinlenirken, elime telefonu alıyorum, kimse olmuyor.
Gidiyorum bdv ye, konuları okuyup halime şükrediyorum.
Ben aslında sürekli okuyorum ama yazamaya zaman bulamıyorum
Ben de çok sık okuyorum BDV yiHalimize bin şükür
Benim resmi mi hiç görmedin nasıl yapacaksınsenin resmini bile yaparım pogacaya
Marga'm hoşgeldin nasılsın nerelerdesin
Bu akşam niyetlendim sarma yapmaya, market yolu görünmüş anladım sumak bitmiş, nar ekşisi bitmiş, maydonoz içinde bahçeye inmem lazımdı. Otur oturduğun yerde yasmin dedim kendimeYok susmayın daha çok konuşunAma eşlik edemiyorum.1 haftadır temizlik yapıyorum sonunda bitirdim.1 tencerede sarma dolma yaptım ancak geldim
Benim de eksikler vardı ve aklıma 4 gibi geldiNeyse akşam olmadan hallettimBu akşam niyetlendim sarma yapmaya, market yolu görünmüş anladım sumak bitmiş, nar ekşisi bitmiş, maydonoz içinde bahçeye inmem lazımdı. Otur oturduğun yerde yasmin dedim kendime
Evet gerçi etliyi de ekşili yaparım benBenim de eksikler vardı ve aklıma 4 gibi geldiNeyse akşam olmadan hallettim
Sumak koymuyorum,nar ekşisi yerken üzerine dökmeyi seviyorlar,maydanozda koymamSenin sarma zeytinyağlı mı
Ben de ekşi severimEvet gerçi etliyi de ekşili yaparım ben
deynepnaz üstadım 2 kırmızı demişHepimiz 2 kırmızı ile sahalardayızBi dahaki yarışma kırmızın hasıyla burdayım benim güller kırmızıydı aslıdna kuruyunca bordo oldular ondan mı oldu ki acaba
Ben şaşkınım senin görselinin bu oyda olmasınaBi dahaki yarışma kırmızın hasıyla burdayım benim güller kırmızıydı aslıdna kuruyunca bordo oldular ondan mı oldu ki acaba
Tüh yaa . Eltimin evi kırmızı dolu.. oraya gitmeliyimdeynepnaz üstadım 2 kırmızı demişHepimiz 2 kırmızı ile sahalardayız