• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Yok susmayın daha çok konuşun:KK70:Ama eşlik edemiyorum.1 haftadır temizlik yapıyorum sonunda bitirdim.1 tencerede sarma dolma yaptım ancak geldim:KK45:
Valla, ben onca işin içinde gündüz yetişmeye çalışıyorum. Akşam pert dinlenirken, elime telefonu alıyorum, kimse olmuyor.:63:

Gidiyorum bdv ye, konuları okuyup halime şükrediyorum.:KK14:

Valla, ben onca işin içinde gündüz yetişmeye çalışıyorum. Akşam pert dinlenirken, elime telefonu alıyorum, kimse olmuyor.:63:

Gidiyorum bdv ye, konuları okuyup halime şükrediyorum.:KK14:
Ben aslında sürekli okuyorum ama yazamaya zaman bulamıyorum:ıslık:
Ben de çok sık okuyorum BDV yi:ıslık:Halimize bin şükür:KK19:

Yok susmayın daha çok konuşun:KK70:Ama eşlik edemiyorum.1 haftadır temizlik yapıyorum sonunda bitirdim.1 tencerede sarma dolma yaptım ancak geldim:KK45:
Bu akşam niyetlendim sarma yapmaya, market yolu görünmüş anladım:KK70: sumak bitmiş, nar ekşisi bitmiş, maydonoz içinde bahçeye inmem lazımdı. Otur oturduğun yerde yasmin dedim kendime :KK70:

Bu akşam niyetlendim sarma yapmaya, market yolu görünmüş anladım:KK70: sumak bitmiş, nar ekşisi bitmiş, maydonoz içinde bahçeye inmem lazımdı. Otur oturduğun yerde yasmin dedim kendime :KK70:
Benim de eksikler vardı ve aklıma 4 gibi geldi:70:Neyse akşam olmadan hallettim:70:
Sumak koymuyorum,nar ekşisi yerken üzerine dökmeyi seviyorlar,maydanozda koymam:KK45:Senin sarma zeytinyağlı mı:KK45:

Benim de eksikler vardı ve aklıma 4 gibi geldi:KK70:Neyse akşam olmadan hallettim:KK70:
Sumak koymuyorum,nar ekşisi yerken üzerine dökmeyi seviyorlar,maydanozda koymam:KK45:Senin sarma zeytinyağlı mı:KK45:
Evet :KK72: gerçi etliyi de ekşili yaparım ben :rolleyes:

Back