- 2 Mart 2023
- 2.200
- 7.370
- 88
- 45
Telefonda WhatsApp yüklü değil maalesef.WhatsApp tan kendime gönderiyorum sonra galeridekileri silip WhatsApp tan kaydediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonda WhatsApp yüklü değil maalesef.WhatsApp tan kendime gönderiyorum sonra galeridekileri silip WhatsApp tan kaydediyorum
Yo çok küçük değildiler ama diğer türlü daha iyi gibi. Ben bu ay kızımın telefonundan çektimEvet bende öyle yapıyorum sonra kolaj yapıp kırpma ile yükledim ama çiğ köfte, Yüksük çorbası, Divriği pilavı, da öyle yükledim sanki çok da küçülmedi görseller
Yüklesen olmaz mıTelefonda WhatsApp yüklü değil maalesef.
Sim kart yok diye hiç denemedim. Bir bakayımYüklesen olmaz mı![]()
Onu düzenler Nevreste canım.Giriş yapıyorum ama hazırlık aşamasında ve sonrasındaki fotoğrafları sıralayıp yükleyemiyorum. Karma bir sırayla kafasına göre yüklüyor. Düzenleyemiyorum
Bip de yükleyebilirsiniz iki telefonda hesap oluyor ama bazen birşeyler siliniyor wp deSim kart yok diye hiç denemedim. Bir bakayım![]()
Foto yükleniyor,siralama yapamıyorum diyorsan o kolay.Sim kart yok diye hiç denemedim. Bir bakayım![]()
Evet tam olarak sorunum buFoto yükleniyor,siralama yapamıyorum diyorsan o kolay.
Dur çağırayım baksın biSim kart yok diye hiç denemedim. Bir bakayım![]()
Sim kartsız olur mu bilmiyorum ama kendi numaran üstüne açabilirsin diye biliyorumSim kart yok diye hiç denemedim. Bir bakayım![]()
Tamam canımEvet tam olarak sorunum bu![]()
Yalnız değilsin dün sahurda delirecektim tertemiz mutfağımı savaş alanı gibi buldum da hazır yemeğim var rahatlığı ile kalktım oda yenmiştiAyy açlıktan bayılacam şimdi BİRKAÇ GÜNNNN İÇİNDEEE DÖÖÖÖN NE OLUUURRRR
Elma olsa yok demezsinHalbuki ben onu çok seviyorum, hiç aldatmadım başka telefonlarla![]()
Yalnız değilsin dün sahurda delirecektim tertemiz mutfağımı savaş alanı gibi buldum da hazır yemeğim var rahatlığı ile kalktım oda yenmişti
Bunların faili büyük oğlum tezgaha yumurta düşürmüş bırakmış vs bak yine elim ayağım titriyor
Bu nasıl bir gamsızlıktır ya ahhahshsj erkolar kapatılsıntezgaha yumurta düşürmüş bırakmış
Üstteki mesajı beğeneyim derken seni gözardı ediyordumYalnız değilsin dün sahurda delirecektim tertemiz mutfağımı savaş alanı gibi buldum da hazır yemeğim var rahatlığı ile kalktım oda yenmişti
Bunların faili büyük oğlum tezgaha yumurta düşürmüş bırakmış vs bak yine elim ayağım titriyor