Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunumu beceremiyorum dediğimde, gayette becermişsin demişti hippom ve senPoğaçalarda açmanın seveni çok,benim aklıma hemen açma poğaça gelmişti,Sdelya da güzel sunum yapmış.Poğaça denilince hep aynı tarifler geliyor ama değişik şekiller de beğenilmiş,mesela çiçek ,katmer gibi,benim de dikkatimi çekti.Sodalı poğaça da klasik mesela ,ben bayağı yüksek oy alır diyordum ,yasmini de aynı şekilde,yine tutturamadım![]()
Ben belki katılmayacağım bile Ramazan sofralarına, yıldım artık sunumu becereceğim diye.Sen yine iyisin ben napiyimramazan sofralariyla jubilemi yapacagim
![]()
Hahahaha her zamanki gibi
Hahahaha her zamanki gibi
Neyse ki kendim varim da kendime oy veriyorum
En iyi arkadasim kendim hahahah![]()
Kesinlikle acma oyle herkesin bildigi sevdigi bir tarif ve sunum da cok guzel.Poğaçalarda açmanın seveni çok,benim aklıma hemen açma poğaça gelmişti,Sdelya da güzel sunum yapmış.Poğaça denilince hep aynı tarifler geliyor ama değişik şekiller de beğenilmiş,mesela çiçek ,katmer gibi,benim de dikkatimi çekti.Sodalı poğaça da klasik mesela ,ben bayağı yüksek oy alır diyordum ,yasmini de aynı şekilde,yine tutturamadım![]()
Bende vermedım kazen bir kere dedi ya kendınıze yakıştırıyorsanız verın dıye
Kendime oy vermedim yine![]()
Bende vermedim, ilk katildigimda vermistim,baktim kimsecikler vermiyor kendine. Ortama ayak uydurayim dedimBende vermedım kazen bir kere dedi ya kendınıze yakıştırıyorsanız verın dıye![]()
Gecen yarisma Kazen agir konustu bende kendime ikidir vermedim en iyi arkadasima verdim @HazalHahahaha her zamanki gibi
Neyse ki kendim varim da kendime oy veriyorum
En iyi arkadasim kendim hahahah![]()
Kendimize verince noluyor ne dedi ki KazenGecen yarisma Kazen agir konustu bende kendime ikidir vermedim en iyi arkadasima verdim @Hazalama onumuzdeki yarismada kendime vericem
![]()
Kendine yakistiran versin kendine dediKendimize verince noluyor ne dedi ki Kazen![]()
Kendimize verince noluyor ne dedi ki Kazen![]()
Aaaa rezalettt
Kendime oy vermedim yine![]()
Bizde etkisinde kaldik kendimize vermedik demiKişisel fikrim yakıştıran kendine oy versin. Ben şahsen asla kendime oy vermem... Dileyen kendine yakıştırıyor ise versin ...
Dedi![]()
Ay cok biliyor patroncumGecen yarisma Kazen agir konustu bende kendime ikidir vermedim en iyi arkadasima verdim @Hazalama onumuzdeki yarismada kendime vericem
![]()
He bi uyanik sensin heeeBizde etkisinde kaldik kendimize vermedik demi![]()
aynen töbe vermem kendımeBizde etkisinde kaldik kendimize vermedik demi![]()
Onceden sevmedigim biri varsa esime oylatiyorum demistinaynen töbe vermem kendımehatta küs oldugum biri olunca eşime oylatıyorum haksızlık yapmayım dıye
Senin kus oldugun insan var mi yahu? Bu ka pozitif bu ka hanim bir kizimizi kimler kimler kizdirmis pehhaynen töbe vermem kendımehatta küs oldugum biri olunca eşime oylatıyorum haksızlık yapmayım dıye