Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunumu beceremiyorum dediğimde, gayette becermişsin demişti hippom ve sen demekki gerçekten beceremiyormuşumPoğaçalarda açmanın seveni çok,benim aklıma hemen açma poğaça gelmişti,Sdelya da güzel sunum yapmış.Poğaça denilince hep aynı tarifler geliyor ama değişik şekiller de beğenilmiş,mesela çiçek ,katmer gibi,benim de dikkatimi çekti.Sodalı poğaça da klasik mesela ,ben bayağı yüksek oy alır diyordum ,yasmini de aynı şekilde,yine tutturamadım
Ben belki katılmayacağım bile Ramazan sofralarına, yıldım artık sunumu becereceğim diye.Sen yine iyisin ben napiyim ramazan sofralariyla jubilemi yapacagim
Hahahaha her zamanki gibidarkmore yine sonlari paylasiyoruz panpa
Hahahaha her zamanki gibi
Neyse ki kendim varim da kendime oy veriyorum
En iyi arkadasim kendim hahahah
Kesinlikle acma oyle herkesin bildigi sevdigi bir tarif ve sunum da cok guzel.Poğaçalarda açmanın seveni çok,benim aklıma hemen açma poğaça gelmişti,Sdelya da güzel sunum yapmış.Poğaça denilince hep aynı tarifler geliyor ama değişik şekiller de beğenilmiş,mesela çiçek ,katmer gibi,benim de dikkatimi çekti.Sodalı poğaça da klasik mesela ,ben bayağı yüksek oy alır diyordum ,yasmini de aynı şekilde,yine tutturamadım
Bende vermedım kazen bir kere dedi ya kendınıze yakıştırıyorsanız verın dıye
Kendime oy vermedim yine
Bende vermedim, ilk katildigimda vermistim,baktim kimsecikler vermiyor kendine. Ortama ayak uydurayim dedimBende vermedım kazen bir kere dedi ya kendınıze yakıştırıyorsanız verın dıye
Gecen yarisma Kazen agir konustu bende kendime ikidir vermedim en iyi arkadasima verdim @Hazal ama onumuzdeki yarismada kendime vericemHahahaha her zamanki gibi
Neyse ki kendim varim da kendime oy veriyorum
En iyi arkadasim kendim hahahah
Kendimize verince noluyor ne dedi ki KazenGecen yarisma Kazen agir konustu bende kendime ikidir vermedim en iyi arkadasima verdim @Hazal ama onumuzdeki yarismada kendime vericem
Kendine yakistiran versin kendine dedi ucu acik bana agir geldiKendimize verince noluyor ne dedi ki Kazen
Kendimize verince noluyor ne dedi ki Kazen
Aaaa rezalettt
Kendime oy vermedim yine
Bizde etkisinde kaldik kendimize vermedik demiKişisel fikrim yakıştıran kendine oy versin. Ben şahsen asla kendime oy vermem... Dileyen kendine yakıştırıyor ise versin ...
Dedi
Ay cok biliyor patroncumGecen yarisma Kazen agir konustu bende kendime ikidir vermedim en iyi arkadasima verdim @Hazal ama onumuzdeki yarismada kendime vericem
He bi uyanik sensin heeeBizde etkisinde kaldik kendimize vermedik demi
aynen töbe vermem kendıme hatta küs oldugum biri olunca eşime oylatıyorum haksızlık yapmayım dıyeBizde etkisinde kaldik kendimize vermedik demi
Onceden sevmedigim biri varsa esime oylatiyorum demistinaynen töbe vermem kendıme hatta küs oldugum biri olunca eşime oylatıyorum haksızlık yapmayım dıye
Senin kus oldugun insan var mi yahu? Bu ka pozitif bu ka hanim bir kizimizi kimler kimler kizdirmis pehhaynen töbe vermem kendıme hatta küs oldugum biri olunca eşime oylatıyorum haksızlık yapmayım dıye