- 24 Eylül 2018
- 99.281
- 296.435
- 698
Sağol aşkom@Hksu sen ekle canım ben düzeltirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol aşkom@Hksu sen ekle canım ben düzeltirim![]()
ben kızıyorum hiç üstüne alınmadı yemeği yedi kalktı erkek gamsizlıgi diye bir şey varBu nasıl bir gamsızlıktır ya ahhahshsj erkolar kapatılsın
Evlenince yapamazben kızıyorum hiç üstüne alınmadı yemeği yedi kalktı erkek gamsizlıgi diye bir şey var
Özlerdin görmeyinceÜstteki mesajı beğeneyim derken seni gözardı ediyordum![]()
Aman kuşum boşver bugün menüde ne var??ben kızıyorum hiç üstüne alınmadı yemeği yedi kalktı erkek gamsizlıgi diye bir şey var
Sen sağ ol aşkomSağol aşkom![]()
Nereye gitti derdimÖzlerdin görmeyince![]()
İlk defa erken yatayım dedim sonuç
Ben yapmıştım sonradan farkedip açtımNereye gitti derdimUmarım kimseye bunu yapmadım
![]()
Arada kapatıp açalım biz bunlarıİlk defa erken yatayım dedim sonuç
Zaten gece saat bilmem kaç uyuyordum kardeşim aradı eniştem cami demi aradım açmadı hayır eniştesinin Malatya olduğunu biliyor evde olsa neyse kızdım kapattım telefonu
Küçük oğlum dışında tüm erkeklerden nefret
Kız Kardeşime gideceğim bugün yemek yapmadımAman kuşum boşver bugün menüde ne var??
Bırakınca bitiyor. Yapayım dersen asla bitmezEşim işe yemek götürecek diye mutfakta dağınık çalıştım. Acelem vardıŞimdi kim toplayacak, makinede boşaltılacak
Bizim işimiz niye bitmiyor
![]()
Aşko o zaman göçüyor. Şu an mutfak o durumda hiç kalkmaya niyetim yokBırakınca bitiyor. Yapayım dersen asla bitmez![]()
Yemek sonrası temizlenirAşko o zaman göçüyor. Şu an mutfak o durumda hiç kalkmaya niyetim yok![]()
İftar sonrası toptan hallet aşkom ,sonra da uzan söyleAşko o zaman göçüyor. Şu an mutfak o durumda hiç kalkmaya niyetim yok![]()
Yemek sonrası temizlenir
Yada şimdi kenarından kıyısından eksilt yemek sonrası daha zor gelir
Dayanamam illa toplu duracakİftar sonrası toptan hallet aşkom ,sonra da uzan söyle![]()
Bunu hiç bilmiyordum,deneriz kuzuWhatsApp tan kendime gönderiyorum sonra galeridekileri silip WhatsApp tan kaydediyorum
Duzenlemeyi nevos yapar konu açılınca canımGiriş yapıyorum ama hazırlık aşamasında ve sonrasındaki fotoğrafları sıralayıp yükleyemiyorum. Karma bir sırayla kafasına göre yüklüyor. Düzenleyemiyorum
Bunu denemedim ben,hiç aklıma bile gelmemişti hemsosuuKendine mesaj yollanıyor ya WhatsApptan