• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Yaa dimi yaa.. kendiminki diye demiyorum ama valla sunuma bende bayıldım :)) tadı da süperdi ama kısmet :KK66:
Beklediğim tarifler ilklerde ;)Ama ilklerde senin tarifte olur diye düşünüyordum;)Nasip ne diyelim:)

Beklediğim tarifler ilklerde :KK66:Ama ilklerde senin tarifte olur diye düşünüyordum:KK66:Nasip ne diyelim:)
Bunu duymak bile çok iyi geldi nevroş saol.. bu sayede bizde bişey öğrenmiş olduk.. bende bu sunumu ilk defa yaptım ;)

Beklediğim tarifler ilklerde :KK66:Ama ilklerde senin tarifte olur diye düşünüyordum:KK66:Nasip ne diyelim:)
Bide bende açma yı düşünüyordum açıkcası.. sunumu çok güzel gerçekten.. peynirli çiçek poğaça bide..

Bunu duymak bile çok iyi geldi nevroş saol.. bu sayede bizde bişey öğrenmiş olduk.. bende bu sunumu ilk defa yaptım :KK66:
Tabi ki canım yarışma dışında birbirimize bir sürü şey öğretiyoruz;)Ben yıllardır bir sürü şey öğrendim:KK45:

Bide bende açma yı düşünüyordum açıkcası.. sunumu çok güzel gerçekten.. peynirli çiçek poğaça bide..
Ben önce katmer poğaça düşündüm onu kaptırdım:)Sonra açmayı düşündüm oda gitti:)Sonra pizza poğaça yaparım dedim oda son anda uçtu elimden:70:Sunumu doğada yapmayı planlamıştım ama nasip değilmiş:)

Tabi ki canım yarışma dışında birbirimize bir sürü şey öğretiyoruz:KK66:Ben yıllardır bir sürü şey öğrendim:KK45:
Nevroş bi program var trt de.. misafirim vae diye..nermin diye bi kadın sunuyo.. onu görünce aklıma sen geliyorsun hep..

Ben önce katmer poğaça düşündüm onu kaptırdım:)Sonra açmayı düşündüm oda gitti:)Sonra pizza poğaça yaparım dedim oda son anda uçtu elimden:KK70:Sunumu doğada yapmayı planlamıştım ama nasip değilmiş:)
Yok kız yapmayı değil birinci olur diye..

Bu arada sana önceden haber verilmesi bize iyi oldu ama sana olmadı :))

Yok kız yapmayı değil birinci olur diye..

Bu arada sana önceden haber verilmesi bize iyi oldu ama sana olmadı :))
Ben de dediğim gibi bu sonucu bekliyordum:)
Aynen bana yaramadı:70:Aynı tarifi vermek istemedim herkes memnun olsun istedim:)Nasip canım:)

Back