Artık madalya gelsin @Sidelya95 'eGitse de madalya @Sidelya95 in
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık madalya gelsin @Sidelya95 'eGitse de madalya @Sidelya95 in
Bir umut bildirimi bekleyenler de bugunHenüz bildirim gitmedi
İlk günler biraz zor beklemeyinBir umut bildirimi bekleyenler de bugun
Ben.
Ben bu defa saldım olursa olur deyip, eğlenmeye bakıyorumBir umut bildirimi bekleyenler de bugun
Ben.
Pek bisey degismeyecek gibi zaten.İlk günler biraz zor beklemeyin
Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyiBen bu defa saldım olursa olur deyip, eğlenmeye bakıyorum
Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. Şimdilik son kategorim diye bakıyorum
Nerede bu millet yahu
Ramazan'da kesin buradasın o zamanBen bu defa saldım olursa olur deyip, eğlenmeye bakıyorum
Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. Şimdilik son kategorim diye bakıyorum
Nerede bu millet yahu
Bu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyi
Orası belli olmaz2 yıl önce Ramazan sofraları kategorisinde oylama uzun tutulmuştu.Ben 15-20 gün 1.kaldım.Bildirim geldi ve 3. olmuştumPek bisey degismeyecek gibi zaten.
Zamanini bekleyelim biz de ne yapalim.
Büyük ihtimal canım benim, yine de kesin konuşmayayım.Ramazan'da kesin buradasın o zaman
Firsat bulursan katilirsin olmadi canin sagolsun. Yenilen pehlivanlariz neticede gurese doymuyoruzBu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.
Ramazan sofralarına katılırım herhalde.
Eccuk de olsa umut var yani. Buna sukurOrası belli olmaz2 yıl önce Ramazan sofraları kategorisinde oylama uzun tutulmuştu.Ben 15-20 gün 1.kaldım.Bildirim geldi ve 3. olmuştum
Dediğin gibi zor olacak, fakat iftar daveti veriliyor illaki. Geriye fotoğraflamak kalıyor.Firsat bulursan katilirsin olmadi canin sagolsun. Yenilen pehlivanlariz neticede gurese doymuyoruz
Ben de ramazan sofralarin da ne yaparim ne ederim bilmiyorum iftar telasesinde fotograflayip sunum yapmak zor gibi geldi gozume. Hele de 3 tarif olursa yine de emin degilim belki katilir belki katilmam iste
Hayırlısı olsun canımBüyük ihtimal canım benim, yine de kesin konuşmayayım.
Var tabi kiEccuk de olsa umut var yani. Buna sukur
Bakın bakalım Ramazan sofralarına zor mu oluyorFirsat bulursan katilirsin olmadi canin sagolsun. Yenilen pehlivanlariz neticede gurese doymuyoruz
Ben de ramazan sofralarin da ne yaparim ne ederim bilmiyorum iftar telasesinde fotograflayip sunum yapmak zor gibi geldi gozume. Hele de 3 tarif olursa yine de emin degilim belki katilir belki katilmam iste
Sağolasın canım benim, evet inceledim şimdi.Bakın bakalım Ramazan sofralarına zor mu oluyor
yasminsay
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iftar-sofralari.1011993/
Bizim elimizden hiçbiri kaçmazSağolasın canım benim, evet inceledim şimdi.
3 tarifi ayrıntıları ile ekleyip, son olarak masada sunumu ile eklenmiş.
Yapamayacağımız şey değil şükür.
Baktımda sofralar şahane gözüküyor, nerde o eski ramazanlar, kalabalık sofralar.Bakın bakalım Ramazan sofralarına zor mu oluyor
yasminsay
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iftar-sofralari.1011993/
16 yıllık evliyim ve ailemden uzakta yaşıyorum.Yıllardır iftar sahur hep yalnız geçiriyoruz.Ama çocukluğumda dediğin gibi kalabalık iftar sofralarımız olurdu.Baktımda sofralar şahane gözüküyor, nerde o eski ramazanlar, kalabalık sofralar.