• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bir umut bildirimi bekleyenler de buguno_O
:KK70:
Ben.
Ben bu defa saldım :KK70: olursa olur deyip, eğlenmeye bakıyorum :KK70:
Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. :KK73:Şimdilik son kategorim diye bakıyorum :KK66:

Nerede bu millet yahu :mad:

Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. :KK73:Şimdilik son kategorim diye bakıyorum :KK66:

Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyi:confused:

Ramazan'da kesin buradasın o zaman:KK73:

Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyi:confused:
Bu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.:KK4:

Ramazan sofralarına katılırım herhalde.:KK37:

Pek bisey degismeyecek gibi zaten.
Zamanini bekleyelim biz de ne yapalim.
:rolleyes:
Orası belli olmaz:KK45:2 yıl önce Ramazan sofraları kategorisinde oylama uzun tutulmuştu.Ben 15-20 gün 1.kaldım.Bildirim geldi ve 3. olmuştum:KK45:

Bu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.:KK4:

Ramazan sofralarına katılırım herhalde.:KK37:
Firsat bulursan katilirsin olmadi canin sagolsun. Yenilen pehlivanlariz neticede gurese doymuyoruz:deli:

Ben de ramazan sofralarin da ne yaparim ne ederim bilmiyorum iftar telasesinde fotograflayip sunum yapmak zor gibi geldi gozume. Hele de 3 tarif olursa yine de emin degilim belki katilir belki katilmam iste:halay:

Firsat bulursan katilirsin olmadi canin sagolsun. Yenilen pehlivanlariz neticede gurese doymuyoruz:deli:

Ben de ramazan sofralarin da ne yaparim ne ederim bilmiyorum iftar telasesinde fotograflayip sunum yapmak zor gibi geldi gozume. Hele de 3 tarif olursa yine de emin degilim belki katilir belki katilmam iste:halay:
Dediğin gibi zor olacak, fakat iftar daveti veriliyor illaki. Geriye fotoğraflamak kalıyor.:KK53:

Bakın bakalım Ramazan sofralarına zor mu oluyor;)
yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iftar-sofralari.1011993/

Baktımda sofralar şahane gözüküyor, nerde o eski ramazanlar, kalabalık sofralar.:işsiz:
16 yıllık evliyim ve ailemden uzakta yaşıyorum.Yıllardır iftar sahur hep yalnız geçiriyoruz.Ama çocukluğumda dediğin gibi kalabalık iftar sofralarımız olurdu.

Back