- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UI mı yapayımAynen bende destekliyorum :))
İstifa et yapamıyorsun yaşlandın saglikli düşünmen için bırak git buralari şöyle çok uzaklara git meselaBu benim,bu seferlik eleme taktiğim ne yapayım yoksa veremiyeceğimHepsi çok güzel ne yapayım
Gördün mü bu nevosu atmalı bir dağa getirmemeliAynen bende destekliyorum :))
Napsak prolugu iptal mi ettirsek favorilerine giremiyoruzBu benim,bu seferlik eleme taktiğim ne yapayım yoksa veremiyeceğimHepsi çok güzel ne yapayım
Ya ben istediğime oy veririmBenim oy vermem ile Editörlüğümün ne alakası varİstifa et yapamıyorsun yaşlandın saglikli düşünmen için bırak git buralari şöyle çok uzaklara git mesela
3 numaralı gözlüğünle görmüyorsun kime verdiğimiBenim tarife oy veriyormuşsun
Favoriydiniz teker teker eliyorumBu seferlik önce proları eledim(favorilerimden) sonra en çok katılanları seçtim ve 2 kişi aynı katılmış.Onlar arasında seçim yapacağım.Bir kriter daha bulursam seçeceğimNapsak prolugu iptal mi ettirsek favorilerine giremiyoruz
Ben oy vermediğim için kime verdiğini görmüyorum3 numaralı gözlüğünle görmüyorsun kime verdiğimi
Mune bu arkadaş polemik çıkarıyor hemen atalım siteden
Ben de daha vermedimBen oy vermedğim için kime verdiğini görmüyorum
Yav git şuradan ne dediğini bilmiyorsunBen de daha vermedim
Prolar yapmayın len pogaca bak eliyor Prolarii nevossssMune bu arkadaş polemik çıkarıyor hemen atalım siteden
Ben ikisinide tutarim sen kacarsin
Sonraki kategoride önceliğim prolar olacakProlar yapmayın len pogaca bak ekiyor Prolarii nevossss
Keşke senin üzerinde kırılsaMune teyze horluyordur ya da şimdi damlar buraya cımbızi kirilasica
Ahan da geldi eleman seni yem etmem anca beraber kanca beraberBen ikisinide tutarim sen kacarsin
Proluk bir ise yaramadi burdaFavoriydiniz teker teker eliyorumBu seferlik önce proları eledim(favorilerimden) sonra en çok katılanları seçtim ve 2 kişi aynı katılmış.Onlar arasında seçim yapacağım.Bir kriter daha bulursam seçeceğim