Kime vereceksin ben ona vermeyeyimAmma yapmışsınız haa şimdi kime verecem oyumu hiçevirin beğenmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime vereceksin ben ona vermeyeyimAmma yapmışsınız haa şimdi kime verecem oyumu hiçevirin beğenmedim
Seni bekliyorum aynı dusuncedeyizKime vereceksin ben ona vermeyeyim
Aynen ya 10 tane favorim varSenin tarifte içlerinde ama sizi eledimNevoş oy kullanmayacak bu gidişle
Favorilerimdensin
Ben verdim hadi sen de verSeni bekliyorum aynı dusuncedeyiz
Yarışmaya katılım oranına göre ele simdi nevoş benceFavorilerimi 6'ya düşürebildimPro olmayanları seçtim
Şimdi bir eleme daha yapmam lazım
Güzel fikirYarışmaya katılım oranına göre ele simdi nevoş bence
Rica ederim canımC A N O begenmene sevindim canım. Oyun icin teşekkürler
Ya bu mantıkla senden hiç bir zmn oy alamıcam proluğumun iptalini isticemFavorilerimi 6'ya düşürebildimPro olmayanları seçtim
Şimdi bir eleme daha yapmam lazım
Bu benim,bu seferlik eleme taktiğim ne yapayım yoksa veremiyeceğimHepsi çok güzel ne yapayımBencede pro olan da caBa sarfediyor ilgileniyor Nevreste ISTIFAAAAAAAAAAA
Aynen bende destekliyorum :))Bencede pro olan da caBa sarfediyor ilgileniyor Nevreste ISTIFAAAAAAAAAAA
Benim tarife oy veriyormuşsunBir bakayım bizim.hatunlar neler yapmış Nevreste yapmışsa onu görmüyorum bile direk geçiyorum