Makyaj Ürünleri Podyum Makyajı için başvurular başlamıştır!!

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
katılmayı dusunuyorum maksat eglence olsun..

ay evet:gitme:

5 mi ohaoldumsmile ay cok azz :2: ama patiskom tabi az katilim olur:mymeka: bi hafta süre biraz az degil mi:uhm: sanki diger yarismalarda daha fazlaydiCADIARZU 2 hafta felan olsaydi biraz daha fazla katilim olurdu bence a.s

evet fıstgım :gitme: ama makyaj yarım saatlk iş.hadi begenmedin baska yap vs bi saat.(bence yani)
katılmak isteyen yapablr vakit ayırıp.bi hafta iyi degl mi bilmiyorumkismile

kendine mi veriyodun oyu ilk kez duydum kaydirigubbakcemile3 laf aranmızda bende katılsam kendime veriridim :roflol:
bende kararszım valla resmleri gördüm yaa :icecream:

Paticim sen bize bir kaç gün daha zaman ver katılım daha fazla olacaktır. Bir de herkes takıldığı topikte reklam yaparsa süper olur.

:roflol::roflol: dalga geçme kısss alsanaalsanasmile
heralde kendime vericem zemuszemus naniknanik

Son düzenleme:
Paticim sen bize bir kaç gün daha zaman ver katılım daha fazla olacaktır. Bir de herkes takıldığı topikte reklam yaparsa süper olur.

reklam yapmak yasak artık

valla reklam yapan olursa kazene bildiririm :umursamaz:
bu konuda çok kızgınım kötükedihüso
şeffaf odanın reklamını bi kaç topikte yaptım diye şikayet gitmiş kazene
bundan sonra reklam yasak
yapanı da ben şikayet ederim

Son düzenleme:
şaka gibi:1shok:
iyi de bu hep yapılıyordu ,modlarda dahil olmazk üzere yapılıyordu hem de...
yasak değil miydi o zaman peki ? anlamadım bu durumu ?
kazen bunun yasak olduğunu söylemedi sanırım değil mi ?
sitesnin kendi bünyasindeki konu başlıkları tanıtması kadar doğal ne olabilir?

kolay kızmam ben nilim ama bu konuda çok kızdım
resmen şikyet gitmiş şeffaf oda konuğunun reklamını yaptım diye kötükedihüso
ki eminim bu şikayet edenlerde yapıyodu seninde dediğin gibi reklam

bundan sonra denk gelirsem reklamlara direk kötü içerikle bildiricem
hadi bakalım kötükedihüso
reklamı yapan kişi kim olursa olsun kişiye kastım olduğundan değil
yasaklama getiriliyosa her konuda bu yasak olmalı Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
ama reklam için link dagıtılmazsa kimin nerden haberi olcak ki.sende anket için link atablrsn dogal bişe bu B&M cim fisfisfis kim şikyt etti acaba

mooncum devam çalışmaya :lepi:

Çok saçmaymış gerçekten. Ne varki şefaf odanın konuğunun,kendisinin reklamının yapılmasında. En fazla daha çok kişi haberdar olur ve girer okur. Eee herkes şu eti browninin yarışması mıdır nedir onun reklamını yaptı her yerde?? Amaan neyse anlamıyorum ben zaten bu siteyi :)..

kızlar katılım daha çok olur diyosanız pazartesi de açabilirz yarışmayı.
ama reklam yasakmış.oyüzden katılabilcek olan arkadaşlarınıza mesaj atıp söylerseniz olabilir böylece,
podyuma biraz geç çıkıcaksınız mankenler aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

ama reklam için link dagıtılmazsa kimin nerden haberi olcak ki.sende anket için link atablrsn dogal bişe bu B&M cim fisfisfis kim şikyt etti acaba

evet kaç tane mail geldi sayısını hatılamıyorum kazenden eti browni için
kaçtane üye her yerde bangır bangır reklamını yaptı
kimsenin sesi çıkmadı
benim anladığım bana garezi olanlar şikayet etti lmaz:
çünkü kaç haftadır reklamı yapılıyo ses çıkmadı
bu hafta ben oturdum ve en fazla 5 topikte reklamını yapmışımdır
battı birilerine , ne fesat ne kararmış kalpleri varmış yahu boshayallersmile
kendilerine zarar sadece :sinifsinif:

Ben yaptım reklam aralık anneleri topiğinde valla. Hiç böyle bir şey olduğundan da haberim yoktu. Reklam yasaksa uzatmanın faydası olur mu bilemedim.

dimi pati, yoksa katılım yeterli oranda sağlanamayabilir....

moonbayanssulusmile

Gına gelmişti her topikte oy verin kızlar,oy verin diye bangır bangır yazılıyordu. Aman canım hakikaten kalpleri kararmış demek ki. xtiret :)))))

pati bence yarın denildi ve öyle olmalı canım ya...boshayallersmile
reklam işini de hazır sen bu işi yapıorken şuan kazen e bir sor bakalım ,sanmıyorum böyle bir yasak olduğunu ?

pati bence yarın denildi ve öyle olmalı canım ya...boshayallersmile
reklam işini de hazır sen bu işi yapıorken şuan kazen e bir sor bakalım ,sanmıyorum böyle bir yasak olduğunu ?

yarın denildi öle olsa iyi olur aslında ama bi kaç kişiden resim bekliyorum,yarına kadar atarlar heralde.moon mesela olumunekankayizsmile kazene link le reklam yapmk yasak mı diye sorarm ozmn cnm yerimseniben

patcim sor bakalım kazene ne diycek ?
okeyto beybi :hulya:

dimi pati, yoksa katılım yeterli oranda sağlanamayabilir....

moonbayanssulusmile

topik topik link dagtmasam kimse katlmazdı bence.en azından oy vercekleri bi yarışma oldugunu ögrendiler :lepi:

Ben yaptım reklam aralık anneleri topiğinde valla. Hiç böyle bir şey olduğundan da haberim yoktu. Reklam yasaksa uzatmanın faydası olur mu bilemedim.

reklam yapmak yasak mı sorcam tatlım kaydirigubbakcemile5 deglse son gün diye başlı topiklere yine söyliyebiliriz ama bence yasak degildir sadece B&M sana tavırlı olan biri şikayet etmş olablr lmaz:

canım yarın akşama kadar mutlaka yapamayan arkadaşlar 1 saatini en fazla ayırırlar sanıyorum ..1 aya yakın bu yarışma konusu var zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…