Makyaj Ürünleri Podyum Makyajı için başvurular başlamıştır!!

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım yarın akşama kadar mutlaka yapamayan arkadaşlar 1 saatini en fazla ayırırlar sanıyorum ..1 aya yakın bu yarışma konusu var zaten ...

bende böle düşünüyorum aslında çünkü bayadır anket di vs bu yarışma duyuldu.
katılmaya niyetli olan çoktan hazırlanmıştır veya dedigin gibi 1 saat ayırıp yapabilir yerimseniben
tarihi uzatıp da kafa karıştırma olmasın vereliniortak :içelim:

meyse paticim sor bakalim.eger yasak degil derse benimde reklam yapmamdan istedikleri kadar rahaysiz olsunlar.daha da olmaya devam ederler .tinnnn

Gına gelmişti her topikte oy verin kızlar,oy verin diye bangır bangır yazılıyordu. Aman canım hakikaten kalpleri kararmış demek ki. xtiret :)))))

pelincim katılcakmısın buarada sende olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

pelincim katılcakmısın buarada sende olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

Katılmak stiyorum canım iddialı değilim ama maksat eğlence olsun,katılım olsun. Bu gece yaparsam yarın yollarım sana. Olur mu?

Katılmak stiyorum canım iddialı değilim ama maksat eğlence olsun,katılım olsun. Bu gece yaparsam yarın yollarım sana. Olur mu?

olur tatlım tabiki Şeniz akşam 20:00 a kadar atarsın opuyorumnanaktan

kazene msj attım buarada arkadaşlar.bakalım yasakmıymışş :hulya:

kızlarrr patron yasak oldugunu söledi :hulya: malesef link dagıtımı yok :gitme:
kötü içerikle sanırım link dagılımından rahatsız olduklarını dile getirmiş üyeler...
arkadaşlarımıza katılıp katılmıycagını sorabiliriz hihoyyyt

kötü içerikle sanırım link dagılımından rahatsız olduklarını dile getirmiş üyeler...

Amaaan oy da isteyemiciiiiz yanii. Çok saçma ama ne yapalım boynumuz kıldan ince..

Ahh ahh jeyyar eti browni zamanında koyucaktın bu yasağı görücektim ozaman :nazar:
neyse :1ninca:
eski üyelerin üyeliği iptal oluyo habire :sinifsinif:
susayımda kim vurduya gitmeyeyim :roflol:

Son düzenleme:

Ahh ahh jeyyar eti browni zamanında koyucaktın bu yasağı görücektim ozaman :nazar:
neyse :1ninca:
eski üyelerin üyeliği iptal oluyo habire :sinifsinif:
susayımda kim vurduya gitmeyeyim :roflol:

evet yaa o linkleri hep görüyodum ben..
uslu üye degiller demek ki B&M cim :hulya: cici kız olalım biz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Amaaan oy da isteyemiciiiiz yanii. Çok saçma ama ne yapalım boynumuz kıldan ince..

topik açılınca yine haberdar etcez arkdşlarımıza artık cnm yerimseniben ama link yasak :gitme: gerçi topik açılınca duyulur hemen hihoyyyt

Hadi bakalım. Bende yapmaya çalışıcam canım ama söz veremiyorum. Malum gebelik pek bir şeye halim olmuyor. Hadi bakalım alnımızın akıyla çıkalım :)

yetim kaldık ama ya biz şimcik ,olmadı bu :sinifsinif:

Hadi bakalım. Bende yapmaya çalışıcam canım ama söz veremiyorum. Malum gebelik pek bir şeye halim olmuyor. Hadi bakalım alnımızın akıyla çıkalım :)

oyy hamile misin ,allah kolaylık versin canım ,sağlıkla kucağına alırsın umarım bebişini:1hug:

B&M sus kızsengözlerimebaksanab

oyyyy canımmm bebiş bekliyosun,avatardan da belli :emir_bebek:
saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallah opuyorumnanaktan
sonraya atma denemeye başla tatlım bayanssulusmile Şeniz

yetim kaldık ama ya biz şimcik ,olmadı bu :sinifsinif:

oyy hamile misin ,allah kolaylık versin canım ,sağlıkla kucağına alırsın umarım bebişini:1hug:

B&M sus kızsengözlerimebaksanab

oyyyy canımmm bebiş bekliyosun,avatardan da belli :emir_bebek:
saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallah opuyorumnanaktan
sonraya atma denemeye başla tatlım bayanssulusmile Şeniz

Teşekkür ederim kızlar,Allah size de nasip etsin kaydirigubbakcemile2

Dizilerim bitsin başlayacağım ufaktan...

aşkito sponsorumuz sensin :roflol: imzaya koymak yasak degel ne de olsa :lepi:

aşkito sponsorumuz sensin :roflol: imzaya koymak yasak degel ne de olsa :lepi:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni alsanaalsanasmile :mymeka:
bende isterem aşkitimm :umursamaz: guclubacismile Çok üzgünüm çoook
delikafadulden

Biem gii nerene sponsor oliim anam
big_smilies_0007.gif
sempatiksalakcinni

Kızlar bir şey soracağım. Acep illa marjinal bir makyaj mı lazım? Yani posyum makyajının özelliği marjinal olması mıdır?

X