evetttt yeni yepyeni yarışmamız da yine beraberiz hanımlar opuyorumnanaktan
en çok oyu alan makyajımız podyum makyajı oldu aklinialirimsmile
nefis makyajlar görcegime eminim yine :lepi:
Konumuz :Podyum Makyajı Son Başvuru Tarihi :02.10.2010 Son Başvuru Saati :20:00 Organizatör : Pati Başvuru Yeri :bendeniz efendimm :)) profilimin linki:http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=112904 özel mesaj yolu ile resimlerinizi bekliyorum kızlar :lepi:
bi kaç podyum makyajı örnegi arkadaşlar buyrunnnnnnnnn
Yarışmamızın kuralları yasakkelime
1=> sevgili güzeller yarışmaya tam yüz, yarım yüz, çeyrek yüz, sadece göz veya göz makyajınızın da açık ve net bi şekilde gözüktüğü tüm vücut fotoğrafınız ile katılabilirsiniz,tercih sizin :hulya:
2=>Yarışmaya koyduğunuz fotoğraflar yeni olsun!! eski eklediginiz makyajlardan olmasın kaydirigubbakcemile2
3=> Başkasına yaptırılmayacak :umursamaz:
4=> En önemli kural; resminizi herhangi bir düzenleme programıyla düzeltmek yasak.çiçenk bözekle renklendirebilirsiniz o ayrı.
5=> Yarışma fotoğraflarınızı yarışma bittikten sonra sildirmek isterseniz silebiliriz. Fakat yönetimin aldığı karar gereği fotoğrafını sildiren kişiler bir daha makyaj yarışmasına katılma hakkını yitirmiş oluyorlar sositososito
6=> Fotoğraflarının üzerine nick yazmak yasaktır. Sadece Kadınlar Kulübü yazabilirsiniz
17=> Yarışmaya koyduğunuz fotoğraflarınız sadece bir makyaja ait olmalı, bunun yanında makyajın farklı açılardan çekilmiş, bir araya getirilmiş şekli ile katılım gösterilebilir boshayallersmile
11.Yarışmada öne çıkma haksızlığı olmaması için bütün fotoğraflar tarafımdan aynı boyuta getirilecektir. Boyutu küçük olan fotoğraflar için katılımcı ile irtibata geçilip büyültülmesi sağlanacak, uyarıya cevap gelmemesi halinde yarışmacının fotoğrafı gönderdiği haliyle katılımı sağlanacaktır.
Zeki müren de bizi görecek mi? repliğine benzettim bi an cümleni..allah beni ne etmesin.:dilcikar::roflol::roflol::roflol:.
yav tanrıçam tarih vermişsin diğer topikte, haftaya bugün diye,o gün hangi gün ay gün süülesen ya...millete ne parnak hasaabı yaptıriyon küne?sempatiksalakcinni
vaaay patimmmm.. Ahmet San gibin hatunsun allaaama..
yürü beee, kim tutar seni...delikafadulden
niye beceremiyesin kii :içelim: ben bile far sürmeyi beceremezdim şimdi ohooo kaydirigubbakcemile3
deneye deneye.sen bi dene at resmleri bana aklinialirimsmile gerisini halka bırak :lepi:
maksat eglence hihoyyyt
Herkese bol şanslar :teytey:
Ben katılamıyorum malesef , resim sildirdiğim için sempatiksalakcinni
neyse oy veren yorum yapan oluruk
merakla bekliyorum :hulya: