canım yarın akşama kadar mutlaka yapamayan arkadaşlar 1 saatini en fazla ayırırlar sanıyorum ..1 aya yakın bu yarışma konusu var zaten ...
Gına gelmişti her topikte oy verin kızlar,oy verin diye bangır bangır yazılıyordu. Aman canım hakikaten kalpleri kararmış demek ki. xtiret :)))))
pelincim katılcakmısın buarada sende olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
Katılmak stiyorum canım iddialı değilim ama maksat eğlence olsun,katılım olsun. Bu gece yaparsam yarın yollarım sana. Olur mu?
kızlarrr patron yasak oldugunu söledi :hulya: malesef link dagıtımı yok :gitme:
kötü içerikle sanırım link dagılımından rahatsız olduklarını dile getirmiş üyeler...
arkadaşlarımıza katılıp katılmıycagını sorabiliriz hihoyyyt
kötü içerikle sanırım link dagılımından rahatsız olduklarını dile getirmiş üyeler...
Ahh ahh jeyyar eti browni zamanında koyucaktın bu yasağı görücektim ozaman
neyse :1ninca:
eski üyelerin üyeliği iptal oluyo habire :sinifsinif:
susayımda kim vurduya gitmeyeyim :roflol:
Amaaan oy da isteyemiciiiiz yanii. Çok saçma ama ne yapalım boynumuz kıldan ince..
Amaaan oy da isteyemiciiiiz yanii. Çok saçma ama ne yapalım boynumuz kıldan ince..
Hadi bakalım. Bende yapmaya çalışıcam canım ama söz veremiyorum. Malum gebelik pek bir şeye halim olmuyor. Hadi bakalım alnımızın akıyla çıkalım :)
Hadi bakalım. Bende yapmaya çalışıcam canım ama söz veremiyorum. Malum gebelik pek bir şeye halim olmuyor. Hadi bakalım alnımızın akıyla çıkalım :)
yetim kaldık ama ya biz şimcik ,olmadı bu :sinifsinif:
oyy hamile misin ,allah kolaylık versin canım ,sağlıkla kucağına alırsın umarım bebişini:1hug:
B&M sus kızsengözlerimebaksanab
oyyyy canımmm bebiş bekliyosun,avatardan da belli
saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallah opuyorumnanaktan
sonraya atma denemeye başla tatlım bayanssulusmile Şeniz
en azindan benim imzamda var buranin linki :)
aşkito sponsorumuz sensin :roflol: imzaya koymak yasak degel ne de olsa :lepi: