tırtılımm isteyen göz isteyen boydan isteyen yarım ekler bi engel yok opuyorumnanaktan
5dk yapıver makyaj tatlımm hihoyyyt ne kadar katılım olursa o kadar eglenceli olur hihoyyyt
bende koyayım dedim inşallah yanlışlık yapmamışımdır daha yeniyim forumda
benim demek istediğim o değildi tatLım eğer boydan olursa sadece göz yada yüz koyanlara dezavantaj olurbayanssulusmile çünkü herkeste takı, kıyafet vs olmayabilir....o anlamda söylemiştimopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun bakalım bayanssulusmile
güzel bir yarışma bizi bekliyor...hihoyyyt
nilcim katılcaksın dimi opuyorumnanaktan
yarışma başlayınca haberimiz olsun canım :)
biraz rahatsız ve keyifsizim patim bu ara,soğuk almışım :gitme:
ama yine de şansımı denemeye çalışırım canım bayanssulusmile
Sabırsızıkla bekliyorum...
ayy tühhh sempatiksalakcinni katilmicam demistin fikir degistirip katildin yaneeeee ohaoldumsmile tamam vazgectim ben katilmicam :dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeybende nezle nezle yaptim walla bugün makyajimi..
rimel sürdükten sonra hapsircam diye ödüm koptuu
bu ne leeen sırnaşık şey
timam timam :)
bu gece yapmaya caliscam makyaji..
kafamda bir proje var bakalimm..
kambersiz dügün olur mu yahu. ben azicik naza cekiim kendimi didim. malum hamileyim ya. ihtiyacim var pohpohlanmaya vs :roflol:
ilham olsun die C.Dior makyaji ekleyim didim
anamm boydanda mi ekleniyorsempatiksalakcinni la bu makyaj yarismasi degilmi :roflol: ama allahtan düzeltmissiniz, yarismacilar arasinda tatsizlik cikmaz en azindansositosositokaydirigubbakcemile3 şimdi tamam anldm canm..ama bazen tam yüz koymk isteyen oluyor,bazende sadece göz.herkesin istegi farklı yönde.tek bi kural koysak çogu kişi katılmaz belki de :uhm:
nilcim katılcaksın dimi opuyorumnanaktan
katilmayi istiyodum :gitme: ama kaslarimi uzatmaya calisiyorum yaa kafamçokkarıştı orman gibi katilip göz zevkinizi bozmak istemiyorum sempatiksalakcinni orman gibi dedigime bakma-tatlicadiarzu- kas özürlüsüyüm ben :roflol: herneyse iste zaten kas yokfstk katil yafrim.. senin yüz tipin cok uygun podyum makyajina..
:roflol:bakalim:)kaslarini kamufle ederek bir makyaj yapabilirsin guzum.. podyumda her türlüsü mevcut :jeyyar: