Kızlar bir şey soracağım. Acep illa marjinal bir makyaj mı lazım? Yani posyum makyajının özelliği marjinal olması mıdır?
Paticim makyajı yaptım fotoda çektirdim eşime ama olmadıParladı falan hiç bir şey belli olmadı. Işık falan berbat oldu yani. Yıkadım bende Artık oy vererek katılım sağlarım bende. Ne yapalım,kısmet değilmiş..
flashı kapatp çekseydn tatlım.yada rengini koyultsaydın orjinaline yakın olması için.resimleri pc ye aktardıysan bi düzenle istersen boshayallersmile katılmanı istiyodum bilmiyorumkismile üzüldüm bak şimdi
tabi cnm haklisinda diger yarismalarda cooook uzun süre bekledigimiz icin sempatiksalakcinni bu sefer cok acil oldu gibime geldievet fıstgım :gitme: ama makyaj yarım saatlk iş.hadi begenmedin baska yap vs bi saat.(bence yani)
katılmak isteyen yapablr vakit ayırıp.bi hafta iyi degl mi bilmiyorumkismile
kendine mi veriyodun oyu ilk kez duydum kaydirigubbakcemile3 laf aranmızda bende katılsam kendime veriridim :roflol:
bende kararszım valla resmleri gördüm yaa :icecream:
:1shok:yok artiiiik daha neleeeeeeeeer akannehir
reklam yapmak yasak artık
valla reklam yapan olursa kazene bildiririm :umursamaz:
bu konuda çok kızgınım kötükedihüso
şeffaf odanın reklamını bi kaç topikte yaptım diye şikayet gitmiş kazene
bundan sonra reklam yasak
yapanı da ben şikayet ederim
Biem gii nerene sponsor oliim anamsempatiksalakcinni
pati la katilmicam katilmicam dedim ama galiba yine son dakka yarismacisi olarak katilcam :roflol::roflol: kac kisi katildi? hala 5 mi?hihoyyyt mankenlerrrr akşam 20:00 de son foto alımı olacaktır hihoyyyt
hihoyyytson dakka katılmak isteyenler bekliyorummm hihoyyyt
opuyorumnanaktansonra yarışma başlıyooooorrrr opuyorumnanaktan
tamam ben kendi topigime yazarimhihoyyytHerkes kendi topiğinde paylaşabilir kızlar linkimizi
yolluyorum birazdan güya katilmicaktimpodyum makyajindan baska herseye benzedi yaaa:roflol:
:roflol::roflol:.roflol::roflol: o devasa makyajjinla katilsaydin kesin birinci olurdun ama:roflol:.roflol:GeCe_KuSu .!.:seen benimkni görmeliydin fıstıkım korku filmine yeni elemen aranıosa koşa koşa giderimm :roflol: