Makyaj Ürünleri Podyum Makyajı için başvurular başlamıştır!!

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hayir pelincim... $ölee harika bir smokey de makbüle gecerr :)

Son düzenleme:
Kızlar bir şey soracağım. Acep illa marjinal bir makyaj mı lazım? Yani posyum makyajının özelliği marjinal olması mıdır?

yooo tatlım.sade de olabilr.bazen konsept olarak yüz bembeyaz kalıyo mesela.rimel filan yok.sadece kaşları boyuyolar.yada ne bilim sadece farı gözlük gibi sürüyolar..

ahhh ahh yarışmayı üstlenmesem ben bile katılırdım heee :hulya: işim ne :lepi: anca örgü örüyorum burda :roflol:

Paticim makyajı yaptım fotoda çektirdim eşime ama olmadı Parladı falan hiç bir şey belli olmadı. Işık falan berbat oldu yani. Yıkadım bende Artık oy vererek katılım sağlarım bende. Ne yapalım,kısmet değilmiş..

flashı kapatp çekseydn tatlım.yada rengini koyultsaydın orjinaline yakın olması için.resimleri pc ye aktardıysan bi düzenle istersen boshayallersmile katılmanı istiyodum bilmiyorumkismile üzüldüm bak şimdi

flashı kapatp çekseydn tatlım.yada rengini koyultsaydın orjinaline yakın olması için.resimleri pc ye aktardıysan bi düzenle istersen boshayallersmile katılmanı istiyodum bilmiyorumkismile üzüldüm bak şimdi

Her yolu denedim valla bebeem. Farklı ışıklarda sadece yüzümü,sadece gözlerimi falanda çektim. Hatta eşimide uğraştırdım ama olmadı. Yani makyaj belli olmadı Ben arkadaş listeme göndereyim son gün diye belki katılmak isteyenler olur.

Kısmet bir dahaki yarışmaya inşallah.

hay allah :S ugraştın en azından hayatım yerimseniben kısmetmiş cnm bidahaki sefere inşallah :lepi:

tabi cnm haklisinda diger yarismalarda cooook uzun süre bekledigimiz icin sempatiksalakcinni bu sefer cok acil oldu gibime geldi

:1shok:yok artiiiik daha neleeeeeeeeer akannehir
bu günleride mi görecektik allaaahim:roflol:

hihoyyyt mankenlerrrr akşam 20:00 de son foto alımı olacaktır hihoyyyt
hihoyyytson dakka katılmak isteyenler bekliyorummm hihoyyyt
opuyorumnanaktansonra yarışma başlıyooooorrrr opuyorumnanaktan

yihuuuuuuuuuuuuuuuu yarışma başliyuuurr kızlaarrrr

Herkes kendi topiğinde paylaşabilir kızlar linkimizi

hihoyyyt mankenlerrrr akşam 20:00 de son foto alımı olacaktır hihoyyyt
hihoyyytson dakka katılmak isteyenler bekliyorummm hihoyyyt
opuyorumnanaktansonra yarışma başlıyooooorrrr opuyorumnanaktan
pati la katilmicam katilmicam dedim ama galiba yine son dakka yarismacisi olarak katilcam :roflol::roflol: kac kisi katildi? hala 5 mi?

Herkes kendi topiğinde paylaşabilir kızlar linkimizi
tamam ben kendi topigime yazarimhihoyyyt
arkidislerimin topiclerinede yazarim sempatiksalakcinni

gecen yarismada foto makinam kirilmisti bu yarismadada kirildi:roflol::roflol:

ben beceremddim podyum makkacını yaaaa
makkactan başka her şeye benzedi.
podyum kuşun neyine zati anca bakabilcemm fotolaraaa:roflol:
makkacımı yaptım podyum makkacı direkn neremi boyucamı şaşırdım aşkitonunkinigörünce triplere girdim
bi baktım aynaya yaratık gibi olmuşm resim gönderemicem kuzum kusura bakma ama 8de burdayım inşallah.8de başlıcak da ne zamana kadar oy kullanabilces biz. hemen kapamayın lütfennn

yaptım olmadı renkler soluk cıktı izleyici olcam bu sefer

yolluyorum birazdan güya katilmicaktim podyum makyajindan baska herseye benzedi yaaa:roflol:

GeCe_KuSu .!.:
seen benimkni görmeliydin fıstıkım korku filmine yeni elemen aranıosa koşa koşa giderimm :roflol:
:roflol::roflol:.roflol::roflol: o devasa makyajjinla katilsaydin kesin birinci olurdun ama:roflol:.roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…