Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

Fotograflar cok guzel canım bir ömür mutlu olun inşallah bu arada sende cok tatlısın

Çok sağol canımmm

cok güzel fotolar bayıldım harikaa hep böyle mutlu olun inşş

Aminnn canım inşallahhhh :123:

çok güzeller bayıldım :)

Çok teşekkür ederim

Fotograflar cok guzel canım bir ömür mutlu olun inşallah bu arada sende cok tatlısın

Ayyy canımm çok sağoll teşekkür ederimm :103:

pınarcım resimler ve siz harikasınız,çok yakışmışsınız maşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin..
gerçek dövme mi omuzundaki isimlerinizi baş harfleri?

canım bnm bütün fotolrn çok harika...fiyt hkknda bi blgi verirmisn biraz..ve ortalama kaç fotorf çkilio

Çok sağoll canımm
Fiyat hakkında bilgi verirsem yanlış yönlendirmiş olurum 1 yıl önce tuttuk fotoğrafçıyı
1000'i geçti fotolarımız

pınarcım resimler ve siz harikasınız,çok yakışmışsınız maşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin..
gerçek dövme mi omuzundaki isimlerinizi baş harfleri?

Ayyy canım çok sağolasınnn
Aminn inşallahhhhh

allah nazardan saklasın çok güzel resimler prenses gibi çıkmışsın mavi renkte çok hoş bir tercih olmuş bence yakışmış artı

[SUB][/SUB] çok güzel olmuşssunuz tebrikler

Teşekkürler

allah nazardan saklasın çok güzel resimler prenses gibi çıkmışsın mavi renkte çok hoş bir tercih olmuş bence yakışmış artı

Teşekkür ederimm canım

fotolar muhteşem mutluluklar dilerim....

Teşekkür ederim

hem fotolar hemde kıyafetin harikaaaaaaa

Teşekkürler

şempiyeli resme bayıldım tek kelimeyle :) elbiseniz de çok hoş özellikle de eteği :) mutluluklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…