Platesçiler Buraya

Kızlar ben plates seti aldım fakat matın nasıl yere koyulacağını bilmiyorum yani tırtıklı yapısı mı zemine gelecek yoksa düz olan tarafı mı?

Ben de basladim platese.uc aydir dpor yapiyorun.benim yaptigim sporu baskasi yapsa igbe iplige donmustu.Yalniz yemekten bir vazgecebilsem.

Ben de basladim platese.uc aydir dpor yapiyorun.benim yaptigim sporu baskasi yapsa igbe iplige donmustu.Yalniz yemekten bir vazgecebilsem.
Bende Yen'i başlayacam ama altımızda A101 var gitti 30 tl ilk anıt cubur alışverişi yaptım nefret ediyorum bu nefsimden

Bi oturuşta rahat 4-5 paket bisküvi yiyorum

4 ay oldu doğum yapalı 66 kiloyla hamile kaldım 75 ile doğuma girdim 1 hafta sonra 68 oldum eşim dostum emziriyorsun deyip herşeyi tıktılar ağzıma sonra bi iştahım açıldı ve 8 kilo alıp 76 oldum((

Eşim laf ediyor artık ilk zamanlar takıyordum şimdi bende onla dalga geçiyorum)

Ama birinin beni durdurması lazım varil gibi oldum valla

Ne giysem yakışmıyor bıktım alışverişe çıkmak istemiyorum

Bende Yen'i başlayacam ama altımızda A101 var gitti 30 tl ilk anıt cubur alışverişi yaptım nefret ediyorum bu nefsimden
Yeme canım ama dört beş bisküvi çok fazla sonradan önüne gecemzsin canim dort tane yiyorsun bı tane ye hemen kesme yavaş yavaş derim yoksa bak sporda yapıyorsun verirsin yani ben kestim eşim ekmeğe sürüp şurup çikolata yiyor ben yemiyorum bile çok canım kalsa da bende iki buçuk haftadır yapıyorum düzenli plates spor falan çok iyi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…