Platesçiler Buraya

Kızlar ben düzenli olarak başlayamadım hala bu pazar sınavımı atlatayım dönüşüm muhteşem olacak :KK49: ama sizi takip ediyorum. Ben youtubeda squatgirl'in videolarından faydalanmaya başladım. Bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bölge bölge hareketler gösteriyor özellikle kol bacak karın hareketlerini yaptım bir kaç sefer bacaklarda yanma hissettim yaparken. Bir de freeletics diye bir uygulama var onun ücretsiz versiyonunu indirdim telime ortaya karışık yapıcam :-)
Bu arada sınav için başarılar canım benim inşallah güzel geçer

Kızlar ben de biraz egzersizlerle aşağıdaki hareketi yapabiliyorum artık,elim biraz daha ayağıma yaklaşıyor artık :KK45:

upload_2017-4-3_13-42-18.png

Merhaba arkadaşlar, ben spor salonunda başladım pilatese. Pilates zumba ve crunch yapıyoruz.
Hayatımda ilk defa pilates yaptım ve kas ağrılarım var sizce nasıl geçer? Diyetisyen'e de gidiyorum ben, amacım kilo vermek. Umarım başarılı olurum.

Merhaba arkadaşlar, ben spor salonunda başladım pilatese. Pilates zumba ve crunch yapıyoruz.
Hayatımda ilk defa pilates yaptım ve kas ağrılarım var sizce nasıl geçer? Diyetisyen'e de gidiyorum ben, amacım kilo vermek. Umarım başarılı olurum.
Merhaba canım ,

Ben de salonda yapıyorum,yeni başladığın için kas ağrıların olacaktır,endişelenme bir kaç güne geçer.
Ağrıyor diye bırakma,sonraki egzersizlerinde ağrımayacak,kendimden biliyorum :)
Eğer kilo problemin fazlaysa bir spor hocasının yönlendirmesi faydalı olabilir diye düşünüyorum..
Çünkü kişisel spor programı çıkarıyorlar,böylece daha sağlıklı kilo verilebiliyor..

Merhaba canım ,

Ben de salonda yapıyorum,yeni başladığın için kas ağrıların olacaktır,endişelenme bir kaç güne geçer.
Ağrıyor diye bırakma,sonraki egzersizlerinde ağrımayacak,kendimden biliyorum :)
Eğer kilo problemin fazlaysa bir spor hocasının yönlendirmesi faydalı olabilir diye düşünüyorum..
Çünkü kişisel spor programı çıkarıyorlar,böylece daha sağlıklı kilo verilebiliyor..

Teşekkürler cevabınız için.
164 boya 74 kiloyum. Zaten spor hocası yönlendirdi. Haftada 2 gün pilates 2 gün zumba 1 gün de crunch yapıyorum, 4 gün de yürüyüş. Ağrılarım geçti iyiyim şimdi. Bırakmayı hiç düşünmüyorum :) Zaten diyetisyen ile de yeme kültürümü düzene soktum vereceğime inanıyorum da bakalım hayırlısı :)

Teşekkürler cevabınız için.
164 boya 74 kiloyum. Zaten spor hocası yönlendirdi. Haftada 2 gün pilates 2 gün zumba 1 gün de crunch yapıyorum, 4 gün de yürüyüş. Ağrılarım geçti iyiyim şimdi. Bırakmayı hiç düşünmüyorum :) Zaten diyetisyen ile de yeme kültürümü düzene soktum vereceğime inanıyorum da bakalım hayırlısı :)
Oh oh bu programa kilo mu dayanır :spor:

çatlaklara platesin etkisi var mı bilen var mı arkadaşlar ?

Canım o Yapa Yapa geçecek hamlamis vücudu benimde öyle idi ama geçiyor şimdi

X