Platesçiler Buraya

Slm herkese, ben de yaklaşık bir bucuk aydır pilates yapıyorum evde haftada 3 gün civari.Diyette yaptım daha doğrusu 1500-1300 kalori civarı, sebze kuruyemiş proteinden oluşan bı beslenme uyguluyorum, normal seker 0 a yakin. 4 buçuk kilo verdim. Kol 2, bel 5, kalça 3, üst bacak 4 , alt bacak 1,5cm inceldi.baslangic kilosu 59, şuan 54,5. Şimdi ikinci 21 günlük küre başladım bundan sonra haftada 1 gün dışında hergun yapmak istiorum

Maşallah ama yakında görünmez olucan 54.5 dan daha ne kadar vermeyi düşünüyorsun boyun kaç.?

Canım maşallah vallavben de üç kilo verdim saha bi ayim dolmadi sende yaz buraya derim hep birlikte yapiyoruz

Canım maşallah vallavben de üç kilo verdim saha bi ayim dolmadi sende yaz buraya derim hep birlikte yapiyoruz
Olur tabi yazarim, sanada maşallah 3 kilo gayet iyi.ben duraklamadaim sanırım şuan.Kırmak için denemediğim şey kalmıyor.şok diyet vs olayına girmeden bı kirabilsem

Merhaba hanımlar platesler yapıldı mı haftasonu ara verdim sabah başladım yaptım sizlerden yazın lütfen motive olalım

Olsun yarın tam gaz devam hanımlar ya ben topun üstünde duramıyorum hiç ya onu nasıl halledecem bilmiyorum hiç

Hangi videoyu yapıyorsunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…