Platesçiler Buraya

Alt bacaklarınızdaki incelme belli oluyormu ? Bende alt bacakların incelmesini istiyorum :)
Youtubeda alt bacak egzersizleri var, bide yüzme yapabiliosan bacak için en iyi spor.2 sene önce hergun yuzdugumde bacaklarım sütun gibi olmuştu.Yani 1 buçuk santim çok belli olmuo ama bacaklarım kesinlikle uzun ve düzgün gözükmeye basladi.bide ben sonuna dogru ballet beatifulun inner ve outer thighs var onu da yapiorum o da cok etkili,üst bacak sanırım daha kalın olduğu için onda daha iyi sonuç aldim

Ben olcmuyuroum canım 16 seansı yaptım ama çok memnunum incelediğim ilanlar eşimden fark etti yaparsan güzel olur

BUGÜN 6.platesimi de yaptım şükür.Ebru ile yapıyorum.uzun süre devam edicem inşallah.Benim tek sorunum diyet yapamıyorum.Diyeyim de yapsam süper olacak.Az önce yeşil çayını da içtim.Miss miss.

Oh oh maşallah buraya yaz canım insan sorumluluk oluyor her zaman yazınca bende ebru şallı yapıyorum diyet işi de kafada biter emin ol istekdikten sonra yapılır pazar günü bı ay olacak 70 başladım 67.200 şu an

2 sene önce ebru şallı skiny jeans (2haftada 2 beden incel ) dvd sini yapmıştım alt beden için inanılmaz etkili

Skin Jeans mi yapmaya başlasam.Bu karın nasıl erir?ne kadar zormuş.Ama pes etmek yok.Yalnız bugün plates yapamadım.leslie walk ile yapıyorum.Bazı hareketlerde zorlanıyorum.Ama devam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…