- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
Kızlar ben bu sabah kilom gitmiş gördüm mutlu oldum çok fazla plates ve yürüyüş iyi geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtubeda alt bacak egzersizleri var, bide yüzme yapabiliosan bacak için en iyi spor.2 sene önce hergun yuzdugumde bacaklarım sütun gibi olmuştu.Yani 1 buçuk santim çok belli olmuo ama bacaklarım kesinlikle uzun ve düzgün gözükmeye basladi.bide ben sonuna dogru ballet beatifulun inner ve outer thighs var onu da yapiorum o da cok etkili,üst bacak sanırım daha kalın olduğu için onda daha iyi sonuç aldimAlt bacaklarınızdaki incelme belli oluyormu ? Bende alt bacakların incelmesini istiyorum :)
15 günde fark gördüm ben ama diyet de yaptim.Platesle ne kadar sürede inceldiniz? Bende vaslamak istiyorum. Bir ayda fark görürnüyüm?
Maşallah masallahDün yoktu bugün yaptım tabi ki platesimi dambıla başlicam 1 kg lık.
TV de yok sanırım ben de netten yapiorumEbru salla hala televizyonda plates yapiyor mu? ben internetten yapiyorum da..TV den.em