- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
Kızlar platesler yapıldı mı ben yaptım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ama yakında görünmez olucan 54.5 dan daha ne kadar vermeyi düşünüyorsun boyun kaç.?Slm herkese, ben de yaklaşık bir bucuk aydır pilates yapıyorum evde haftada 3 gün civari.Diyette yaptım daha doğrusu 1500-1300 kalori civarı, sebze kuruyemiş proteinden oluşan bı beslenme uyguluyorum, normal seker 0 a yakin. 4 buçuk kilo verdim. Kol 2, bel 5, kalça 3, üst bacak 4 , alt bacak 1,5cm inceldi.baslangic kilosu 59, şuan 54,5. Şimdi ikinci 21 günlük küre başladım bundan sonra haftada 1 gün dışında hergun yapmak istiorum
Canım maşallah vallavben de üç kilo verdim saha bi ayim dolmadi sende yaz buraya derim hep birlikte yapiyoruzSlm herkese, ben de yaklaşık bir bucuk aydır pilates yapıyorum evde haftada 3 gün civari.Diyette yaptım daha doğrusu 1500-1300 kalori civarı, sebze kuruyemiş proteinden oluşan bı beslenme uyguluyorum, normal seker 0 a yakin. 4 buçuk kilo verdim. Kol 2, bel 5, kalça 3, üst bacak 4 , alt bacak 1,5cm inceldi.baslangic kilosu 59, şuan 54,5. Şimdi ikinci 21 günlük küre başladım bundan sonra haftada 1 gün dışında hergun yapmak istiorum
1.58 olunca 50 fln ideal napalimMaşallah ama yakında görünmez olucan 54.5 dan daha ne kadar vermeyi düşünüyorsun boyun kaç.?
Olur tabi yazarim, sanada maşallah 3 kilo gayet iyi.ben duraklamadaim sanırım şuan.Kırmak için denemediğim şey kalmıyor.şok diyet vs olayına girmeden bı kirabilsemCanım maşallah vallavben de üç kilo verdim saha bi ayim dolmadi sende yaz buraya derim hep birlikte yapiyoruz
Terlemeye gidiyor canim şok diyetten sonra gene alıyorsunuzboş yere yapma yavaş yavaş gitsin deOlur tabi yazarim, sanada maşallah 3 kilo gayet iyi.ben duraklamadaim sanırım şuan.Kırmak için denemediğim şey kalmıyor.şok diyet vs olayına girmeden bı kirabilsem
Üzerindeyken kendini iyi sıkmalısın canım. Şınav çekeceksen topun ortası kasıklarına gelecek şekilde olsun.Olsun yarın tam gaz devam hanımlar ya ben topun üstünde duramıyorum hiç ya onu nasıl halledecem bilmiyorum hiç
Yapamadım canım ya çok bunaltiyor beni büyük top çoğu hareketi yapamamistim spor ayakkabısı var ondan da kayip gidiyor YawÜzerindeyken kendini iyi sıkmalısın canım. Şınav çekeceksen topun ortası kasıklarına gelecek şekilde olsun.
Slm herkese, ben de yaklaşık bir bucuk aydır pilates yapıyorum evde haftada 3 gün civari.Diyette yaptım daha doğrusu 1500-1300 kalori civarı, sebze kuruyemiş proteinden oluşan bı beslenme uyguluyorum, normal seker 0 a yakin. 4 buçuk kilo verdim. Kol 2, bel 5, kalça 3, üst bacak 4 , alt bacak 1,5cm inceldi.baslangic kilosu 59, şuan 54,5. Şimdi ikinci 21 günlük küre başladım bundan sonra haftada 1 gün dışında hergun yapmak istiorum
21 günde yağlarınizdanizdan kurtulun yapıyorum ama değiştirdim kendimce.Sorunlu bölgeleri daha çok çalıştırmaya çalışıyorum.Hangi videoyu yapıyorsunuz acaba ?
21 günde yağlarınizdanizdan kurtulun yapıyorum ama değiştirdim kendimce.Sorunlu bölgeleri daha çok çalıştırmaya çalışıyorum.