- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
-
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
Ben evde yapamıyorum malesef,spor salonuna gidiyorum,yaklaşık 15 kişilik bir grup.bazı hareketleri yaparken boynum zorlanıyor,ağrıyor,yarıda bırakıyorum hareketi,sende de oluyor mu ?Bende öyleyim esnek değilim ama yaptıkça açılıyor insan ben cuma günü gidip bı marketten lastiğini falan alacam aslında başlamıştım ama lastiksiz olmuyor ben ebru sallinin YouTube tube den açıp yapıyorum spor salonuna gidemiyorum evde yapıyorum bende her sabah yaapilm kızlar yapanlar çok memnun
Oluyor tabi canım ama bırakma boynun zorladığı zaman hocana soyle derim ne güzel bı imkanın var bırakma iki hafta da bı ay da kilo vermse bile incelenler varmış sende oldu mu incelmeBen evde yapamıyorum malesef,spor salonuna gidiyorum,yaklaşık 15 kişilik bir grup.bazı hareketleri yaparken boynum zorlanıyor,ağrıyor,yarıda bırakıyorum hareketi,sende de oluyor mu ?
Valla canım ben kilo vermek amaçlı değilde biraz spor olsun diye yapıyorum aslıda,çünkü zaten zayıfımOluyor tabi canım ama bırakma boynun zorladığı zaman hocana soyle derim ne güzel bı imkanın var bırakma iki hafta da bı ay da kilo vermse bile incelenler varmış sende oldu mu incelme
yaparken sende de ağrı oluyor muydu,boynunda falan ?Ben de gecen yaz butun gerekli malzemeleri almistim pilates topu lastigi halkasi agirligi allah ne verdiyse ebru sallinin videolariyla pilates yapiyodum ama tas catlasin 1 ay devam ettim ama o surede bile ufakta olsa degisimler farkettim. Sonra tembellik ettim ve biraktim. Simdi ben de tekrar baslamak istiyorum.
Evet benim de boynumda ağrı oluyordu acaba yanlis bir sey mi yapiyorum evde kendi kendime yapayim derken sakatlamayayim kendimi diye dusunuyordum ama belki de ham olmakla ilgisi vardir yeterince esnek olmadigimiz icin. Parmak uclarima degerken bacaklarim bukuluyo benim o da yine esnek olmamaktan. Ben de zayifim ama selulit ve gobek problemim var bi kurtulabilsemyaparken sende de ağrı oluyor muydu,boynunda falan ?
Bir de ben parmak uçlarımı ayaklarımı ne ayakta ne otururken değdiremiyorum değmiyor
Yap yap canım ben evde ekstradan spor da yapıyorum benim derdim kilo vermek tabi :))Valla canım ben kilo vermek amaçlı değilde biraz spor olsun diye yapıyorum aslıda,çünkü zaten zayıfım
Kaslarımın çalıştığını hissediyorum bir de daha dik durmaya başladım diyebilirim.
Kizalrrr ben yarın sabah doktora falan gidecem cumartesi günü başlıyorum tam gaz devam yani cumartesi hepimiz için bı başlangıç olsun ne dersiniz
Aynen canım sen de benim gibisinEvet benim de boynumda ağrı oluyordu acaba yanlis bir sey mi yapiyorum evde kendi kendime yapayim derken sakatlamayayim kendimi diye dusunuyordum ama belki de ham olmakla ilgisi vardir yeterince esnek olmadigimiz icin. Parmak uclarima degerken bacaklarim bukuluyo benim o da yine esnek olmamaktan. Ben de zayifim ama selulit ve gobek problemim var bi kurtulabilsem