Plasenta previa olup doğum yapanlar

39haftalik oldum canim persembe gunu sezaryen olucam.beni korkutan ikinci gebelik cnku ikinci gebelikte sezaryen dikisine yapisior vs diolar korkuyorum ister istemez.senin durumun neydi cok sevindim kurtulmussun
Benim eski sezeryan dikisime yapismis rahmim alindi 8 unute kan verdiler mesenem zedelendi 1 ay sontayla gezim ama yinede inan ki bunada şükr
ettim

☺️☺️ doğum yaptım şuan 6 aylık oldu şükürler olsun.ben iki haftaya bir kan idrar tahlili hoop ordan dr kontrolü.4cm düşmüş eş kaldı 9 cm amma anamdan emdiğim süt burnumdan çıktı ☺️☺️ bugünüme şükürler olsun

☺️☺️ doğum yaptım şuan 6 aylık oldu şükürler olsun.ben iki haftaya bir kan idrar tahlili hoop ordan dr kontrolü.4cm düşmüş eş kaldı 9 cm amma anamdan emdiğim süt burnumdan çıktı ☺️☺️ bugünüme şükürler olsun
Zormu oluyor canm dusmesi nasi oluyoki

Eşi alamadı rahimle çok iç içe girmiş mesayede damarlama yapmış dedi.Allah bin kere razı olsun dr umdan rahmi almıcam ama sende sabredeceksin atlatıcaz dedi.eş düşerken ağrı sancı yok şükür sadece çürüdüğü için kokusu var o kadar.arada sıvı gibi arada regl olunca düşen et parçası gibi geliyo.seninki biraz uzun sürdü dedi.mesanemde temizlenirken 1 ay sondayla durdum ordan temizlendi o şükürler olsun.eş kaldı bi tek .sabır dua önce tabiki sonra iyi bi dr

Eşi alamadı rahimle çok iç içe girmiş mesayede damarlama yapmış dedi.Allah bin kere razı olsun dr umdan rahmi almıcam ama sende sabredeceksin atlatıcaz dedi.eş düşerken ağrı sancı yok şükür sadece çürüdüğü için kokusu var o kadar.arada sıvı gibi arada regl olunca düşen et parçası gibi geliyo.seninki biraz uzun sürdü dedi.mesanemde temizlenirken 1 ay sondayla durdum ordan temizlendi o şükürler olsun.eş kaldı bi tek .sabır dua önce tabiki sonra iyi bi dr
Sonda cok kotu ya 1ay nasl yasanir onla :KK43:

Ayy rabbim uardımcımız olsun çok geçmiş olsun sende atlatmış sayılırsın bide hayırlısıyla ben atlatabilsem kabus gibi herşey

Ayy rabbim uardımcımız olsun çok geçmiş olsun sende atlatmış sayılırsın bide hayırlısıyla ben atlatabilsem kabus gibi herşey
Hiç olumsuz bişe düşünme iyi şeyler düşün.ben öyle oldum die sizde de olacak die düşünmeyin sakın.çok farklılık gösterebiliyomuş ameliyat anında bu durum.Allah yardım ediyo sağ salim atlatırsınız sizde dualarım sizinle inşallah

Hic stres yapma bende senin gibi dusun dusun mahvoldum 39haftalik dogum yaptm sorunsuz.gecer gider doktoruna guveniosan

X