Plasenta previa olup doğum yapanlar

Çok geçmiş olsun.Rabbim cümlemizi korusun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimize kucağınıza alırız bizde hayırlısıyla sağlığımiza kavuşuruz İnşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun güzel haberinizi bekliyoruz

Öncelikle sizede çok geçmiş olsun hepimizin korkuları büyük ama ALLAHA sığınmaktan başka çaremiz yok rabbim inşallah sanada bizede korku içinde bekleyen bütün annelere de hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin hepimiz için dua ediyorum inanın içinde bir can taşıyınca insanın endişeleri iki katına çıkıyor inşallah herşey güzel olucak senden güzel haberler bekliycem

Merhaba kizlar bende ayni dertten muzdaribim hemde benm ilk gebeligim malesef.benim doktorum cok Rahat.sezaryen olursun olur biter diyo ama internette baktkca ici karario insanin

Merhaba kizlar bende ayni dertten muzdaribim hemde benm ilk gebeligim malesef.benim doktorum cok Rahat.sezaryen olursun olur biter diyo ama internette baktkca ici karario insanin
Sanada geçmiş olsun canım benim doktorum da felaket tellalı gibi söylemediği şey kalmadı nette n e yazıyorsa aynılarını söyledi bir aydır piskolojim altüst oldu sen kaç haftalıksın ve totalismi dendi

34 haftalik oldum dün.benmki rahim agzini kapatmiyormus fakat asagi yerlesmis.ama kesin birsey soylemek icin alttan bakmam gerek diyo bu da korkutuyo tabi beni.boyle karmasik bi durum yani.sanada gecmis olsun canim buarada

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

34 haftalik oldum dün.benmki rahim agzini kapatmiyormus fakat asagi yerlesmis.ama kesin birsey soylemek icin alttan bakmam gerek diyo bu da korkutuyo tabi beni.boyle karmasik bi durum yani.sanada gecmis olsun canim buarada
Benimkide totalis daha 5 aylığım doktor sürekli yatıcaksın diyor benim kanamamda oldu evet alttan bakılması tehlikeli bu durumda rabbim yardımcımız olsun

Forumdaki tüm plesenta previa yazılarını en az 5 kez baştan sona okudum sanırım ama çoğu güncel değildi şu an bu durumu bizler yaşıyoruz inşallah biz de daha önce atlatanlar gibi atlatırız hepimiz ben de çok korkuyorum çok stresliyim birbirimize dua edelim herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna

Rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum ben çorluda bir domtor buldum kendime bana uzak ama en azından herşeyimi üstlendi tabi önce ALLAHIN takdiri sonra da doktor çok önemli 2 haftada bir gidiyorum takibi altındayım artık dua edip beklemekten başka çaremiz yok arkadaşım

Sen ne durumdasin canim kacnci haftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…