hamile kaldın bunu yaşayamayanlar da var.istersen o konulara göz at haline şükür edersin bu zorlukları olmasa anne olduğunu nasıl anlayacaksın.doğum yaptığın gün kucağında iki minik göz sana baktığında bu yaşadığın sıkıntıları bak nasıl unutacaksın
azcık cıktı gobegım su an o kadar garıp gelıokı nefes almamda bı problem yok su an. ama kadın doğumcu son ayalr bebek dıaframa baskı yaptığında azda olsa zorlayabılır dedı.Göbeğim şiştikçe nefes alamamaktan korktuğunu yazmışsında. Farkettiysen olmamış birşeyin olacak korkusu var. Her geçen gün hamilelik bi önceki güne göre ilerleme oluyo. Azcıkta olsa göbüş çıkmaya başlamıştır. Sorun yaşıyor musun ? Hayır.
Hem bebiş akciğerinde değil rahminde büyüyecekte göbüşün çıkacak niye nefes almada sorun yaşayasın ?
yaa cok tatlısınız. ınanın beslenmeme cok dıkkat edıyorum abur cubur hamur ısı ekmek vs yemıorum. sırf cok kılo almıyım dıe.3 aydan sonra drum ızın verırse hamıle yogasına gıtmeyı dusunuorum.psıkoterapıye de gıdıorum. ben hıc bulantı cekmedım. sadece halsızlık var bıraz.bu psıkoljık durum bazen o kdr yıpratıcı oluokı dıorumkı keşke bulantım olsaa kussam ama bebegım ıcın mutlu bı anne olabilsem. sız tecrubelıler bole güzel seyelr yazdığınızda umutlanıorum. ama nefes konusu resmen takıntı oldu.asmak ıcın elımden gelenı yapıcam. ıyıkı varsınız.5 ay bulantı cekmeme ragmen hamilelik benim en cok sevdigim en özel surecti yeter ki normal hayatiniza devam edin cok fazla kilo almayın ve hareket etmeyi birakmayin. İcinizde bir can buyuyor sizin vasitanizla pozitif dusunun bence beklemeden gelmis burda ne cok bekleyen var bir bilseniz
yaaa nasıl umut oluo yazdıklarınız bı bılsenız. yasamıs olanlardan duymak cok güzel. su an bıraz gulumsedıysem sızın sayenızde. allah gonlunuze gore versınn . ınsallah bende bı gun burayaa yazarım hıc tahmın ettıgım gıbı degılmıs dıyee :) ıyıkı varsınızcanım benim ritim bozukluğum var hafif astımım var ama bunlara rağmen hamileliğimin hiç bir döneminde nefes almakta zorlanma yaşamadım nefes nefese bile kalmadım korkma bence tadını çıkar sonra üzülme canım bu zamanlar geri gelmeyecek
Canim cok tatlisin.calisiorum.memurum.ama ise gidincede pek kafami verdigim solenemez.elimden geleni yapiorum kitao okuorum orgu oruorum arkdslarimla bulsuuirm psikologa gidiorum.su an cok zor olsada biseyler yapmaya calisiorum.bebek bu kdr isterken neden bole oldu anlamadim.hamileligi hic bole dusunmemistim.keske mutlu gecseydi.insllah alisacagim gunler gelir.basta reddediodum simdi biraz daha kabullendim hamileyim artik diorum zor olsada yapacagm.bisey yok .cok tesekkur ederim yorumun cok iyi geldi.Canım müzikle ilgilen ritim tut ist. Daysan ve çalışmıyorsan ismek lere yazıl özel imkanın varsa özel müzikoterapi benzeri müzik dersi&terapi al sevdiğin bir konuda eğitime başla bebekle ve hamilelikle ilgili sadece sonuca odakla bu bir süreç ve bitecek
Bi te cek
Çok çeşitli sağlık sorunları olanları düşün
Kendine manevi terapi yap
Sev sevil
Herkesin hamileliği güllük gülistanlık değil kendini suçlama kasma germe ol an da hayır vardır de bu vakitte olması gerekiyormuş demek ki de ve kabullenme yoluna git
Huzur ve sağlıkla kal...
Evet tetikledi malesef.oysaki ilacimi kesmistim cok iyidim psikoterapiye gidiorim 9 seansimCanım müzikle ilgilen ritim tut ist. Daysan ve çalışmıyorsan ismek lere yazıl özel imkanın varsa özel müzikoterapi benzeri müzik dersi&terapi al sevdiğin bir konuda eğitime başla bebekle ve hamilelikle ilgili sadece sonuca odakla bu bir süreç ve bitecek
Bi te cek
Çok çeşitli sağlık sorunları olanları düşün
Kendine manevi terapi yap
Sev sevil
Herkesin hamileliği güllük gülistanlık değil kendini suçlama kasma germe ol an da hayır vardır de bu vakitte olması gerekiyormuş demek ki de ve kabullenme yoluna git
Huzur ve sağlıkla kal...
Bir ay oldu gideli pek etkisini goremedim ama.insallah gorebilirim.ben logusaliktanda korkuorum oda kotu gecer die.keske bu hastaliktan kurtulmanin kesin bi yolu olsa.ama galiba yokEvet tetikledi malesef.oysaki ilacimi kesmistim cok iyidim psikoterapiye gidiorim 9 seansim
Imanin bunun icin o kdr cabaliorumki. Ilk duydugumda bu bebek sayesinde korkularimi yenicem demistim.ama zamanla dusuncemin yapisini degistremedigimi farkettim .ama benim gibi sabirsiz bi insan bir bucuk aydir ilacsiz mucadele edio.diorumki en azindan sabri ogreniorum .bir gun mutlaka anne olcktim oda bugunmus.elimden geleni yapmaya calisiorum.inaallah hersey cok guzel olur.eger sürekli birşeylerin yolunda gitmeyeceğine koşullanırsan yolunda gitmez
neden tam aksini düşünmüyorsun?
bebeğim bana iyi gelicek bu rahatsızlıgımdan eser kalmayacak bana yeni bir hayat sunacak bu melek gibi
böyle süşün