Plansiz gebelik..

Hamilelikte iyi beslenmek önemli isterseniz bir diyetisyene başvurun, şimdiden. benim gibi 20-30 kg almayın hamileliğiniz boyunca ve sağlıklı, güclü ve de değerleri yerinde bir vücudunuz olsun. Demiriniz, kalsiyumunuz herşeyiniz tam ve eksiksiz beslenmiş olursunuz.

Ya inşallah inşallah öyle olur. Kendimi hiç kasmadan sigarayı bırakmış olurum

Yazılanlara baktım da komik kısmı ne anlayamadim ?
Bu durum ne kadar ciddi nasıl anlayabilirsiniz? Bebeğiniz hasta doğunca mi anlayacaksınız.
Sigaranın alkolün hamilelikte ne kadar zararı var biliyor musunuz?
Gerçekten ibretle okudum . Daha bunu bile bırakmayı yapamayacaksanız anne olunca onca fedakarlığı nasıl yapacaksınız?
Öğrendiğiniz an içilen odaya bile girmemeniz gerekiyor .
Ne demek nasıl bırakacağım ? Karninizdaki canlının sağlığı sizin keyfinize mi kalıyor yani?

Ya inşallah inşallah öyle olur. Kendimi hiç kasmadan sigarayı bırakmış olurum
Rahat olun, emin olun birakirsiniz...minicik bir bebek geliyo, asil o dogduktan sonra birkac ay gecsin ilk aylar, o zaman dünyanız o olacak. Benimki gecenlerde acillik oldu, perisan oldum üzüntüden...canindan can insanın...

Yaa kalp atışı o kadar erken sürede mı duyuluyor :) Nasıl bir his acaba? Şuan hepsi şaka gibi geliyor şunları konuşmak bile şaka gibi benim için :) çok çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah :)

Sigaranın bebeğe zararlarını okuyun.yalnız öyle dinci veya basmakalıp yeşilay kaynaklarından değil nöropsikolojik gelişime etkilerini cidden okuyun.fikriniz derhal değişecektir

Öncelikle benimle dik dik ahkam kesmeden konuşursanız çok sevinirim. Ben de ona göre konuşma tarzımı değiştirmek zorunda kalmam.
Birincisi ben bunun stresini gerginliğini zaten yaşıyorken senin ordan yazdıklarınla beni daha da strese sokmaya hakkin yok.
Ikincisi komik birseyden bahseden zaten yok. Ancak yas tutulacak bir durumda yok.
Ibretle okumak falan bilemedim. Sigarayı bırakmak için bi çözüm arayışında olmasam ısrarla içmeye devam edeceğimden bahsetsem hak verebilirdim de.. Neyse teşekkürler cevap için.

Rahat olun, emin olun birakirsiniz...minicik bir bebek geliyo, asil o dogduktan sonra birkac ay gecsin ilk aylar, o zaman dünyanız o olacak. Benimki gecenlerde acillik oldu, perisan oldum üzüntüden...canindan can insanın...
Ne kadar güzel :) Çok geçmiş olsun bu arada Allah beterinden korusun.

Kesinlikle yasa yakın bir negatiflik olduğunu düşünüyorum . Ve ibretle okudum ama artık okumam ve yazmam sorun değil bu benim için .
Umarım bebeğiniz içinde sorun olmaz.
Iyi günler

Sigara kullanmadığım için durumunuzla ilgili öneri, tavsiye veremem lakin bebişe hoşgeldin demek için yazdım. Allah analı babalı büyütsün.

Insallah insallah. O kadar istiyorum ki. Bu sefer ben de kesip atacagim. Iradeli olacagim

Sigara hiç kullanmadım neden insanı tiryaki yapıyor bilmiyorum .Ama annem bildim bileli içer .Bıraktı tekrar başladı vs bir dönem karabaş otu diye bir ot kullanmıştı o zaman tiksinmisti sigaradan ilk çekişte öğürup bazen istifra ediyirdu .Doktora danışıp deneyebilirsiniz zararlı değilse yada belki başka yöntemler vardır eczanelere ,doktora danışın .Bu arada güle güle ,sağlıkla kavusun inşallah .
Yeme içme konusunda çok iyi bir örnek değilim çünkü meyve dışında herşeyden tiksinti gelmişti .Zorlarsam da sonu iyi bitmiyordu maalesef .Meyve ve ara sıra tistun içine kasar peynr filan yiyebiliyodum süt icemedim yogurt,et,tavuk vs yiyemedim ne yaparsam yapayım ..Çok şükür ki oğlum sağlıklı doğdu kilosu boyu gayet güzeldi cok üzülüyodum iyi besleyeniyorum diye ..
Ama tabiki inşallah o his size gelmez ve herşeyden yiyebilirsiniz ..Birde doktor takviyeler veriyor folik asit B12 ve demir takviyesi bunları aksatmayin

Hayırlı uğurlu olsun inşaallah sağlıkla doğsun, bu sigara olayı ile ilgili bişey diyemeyecegm ama inşallah sizde igrenir birakirsnz hem bebeğinz hem sizin için zira işe yarayan bişey değil malum beslenme olayına çok takmayın midenz bulamadığı sürece yeyin sevmediginz şeyleri canınız isteyebilir belli olmaz ben böğürtlen sevmeyen biri olarak kış günü böğürtlenli dondurma yeyip durdum

Sigara kullanmadığım için durumunuzla ilgili öneri, tavsiye veremem lakin bebişe hoşgeldin demek için yazdım. Allah analı babalı büyütsün.
Çok çok teşekkür ediyor iletmemi istedi :) Amin inşallah çok sağolun :)

Doktor muhtemelen soracaktır sigara kullanıp kullanmadığımı o zaman kendisine soracağım bırakmak için ne yapabilirim diye.
Bende genelde hep bi B12 eksikliği olur iğne falan verir doktor bunun için. Ama şuan ne durumdayım bilmiyorum Umarım herşey güzel ilerler bebek ve benim için. Ben de ondan dolayı tedirgin oluyorum. Çocuğun gelişimini benim yüzümdenolumsuz etkilerim diye şimdiden başladı bu tedirginlikler :)

Amin inşallah :) Ben de yumurtadan tiksinirim normalde. Sadece kendi yaptığım omleti yiyebiliyorum. Diğer türlü imkansız yemem. Olur da bu dönemde yumurtanın her türlüsünü yersem annemin gözleri dolacaktır Kendimi bildim bileli nefret ederim çünkü.

Yok tedirgin olmayın .Zaten doktor yönlendiriyor .Sadece takviyeleri düzenli kullanin.Besoenmenize elinizden geldiğince dikkat edin ve lütfen hamileliği sakin geçirin .Huzursuz geçen bir hamileliğin çocukları etkilediğini duymuştum ve buna inanıyorum .

Benim gibi stres yüklü bi insan bunun üstesinden nasıl gelir acaba :) bitki çaylarıyla dengelemeye çalışırım artık :)

Bende beyazıni yiyemezdm omlet yapardm sadece sarısından küçüklugumden beri onuda yedik bu süreçte her sabah bir adet haşlanmış yumurta şekeriniz falan çıkmaz inşallah öyle olursa şayet zaten sıkı bı diyete de girmenz gerekir istediginzi yiyemeyip istemediginzi yiyeceginz bı süreç insan nelere alışıyor alisrsnz inşallah bu surece

lutfen ilk 3 ay birak pat diye birak. zor biliyorum.ama ilk 3 ay organlarin olustugu aylar cok cok cok.onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…