PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye!

Kızlar gebelik testi yaptım.
Pozitif çıktı.
Hala şaka gibi.
Şoku atlatınca bu ay yaptığım şeyleri bir mesajda yazıcam inşallah.
Çok mutluyum.
Rabbim hepinize nasip etsin bu ay bitmeden güzel haberler alın inşallah

Ay ciddi misin çokkk sevindim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim

Cok ama cok sevindimmm tum kalbimle heyecanlandim yaaa rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasil etsin insallah mutlaka yazin bende bekliyorum

Canimmmmm hamilesinnnnnn yaaa ne yapmistin sen bu ay cookkk merak ettim cokta mutlu oldum senin adina darisi bizlere

Mesaji yeni fark ettiim ❤❤❤❤

Hayırlı olsun canım. Hemen atlat o şoku da yaz neler yaptın bu ay :) Senin bir de düzensizdi adetlerin yani yumurtlama sorunun da vardı galiba nasıl yumurtlama oldu çok merak ettim. Müsait olunca o kısmı yazarsan sevinirim. Rabbim kucağına almanı da nasip etsin inşaallah

Canım hayırlı olsun belirtilerin var mıydı. Nasıl anladın. Yazıları okurken kendi kendimi hamile ilan ettim demistin

Canım hayırlı olsun belirtilerin var mıydı. Nasıl anladın. Yazıları okurken kendi kendimi hamile ilan ettim demistin

Ovulasyon olduğunu düşündüğüm gün değerlendirdik gece. Sabah uyanırken sol kasığıma bir şiş girdi sanki.
Gün içinde acı devam etti.
Sonra azaldı ama hep sol tarafımda bi batma vardı.
Herhangi bir belirti olmadı.
Ben bunu acaba yerleşme mi diye düşündüm.
Farklıydı çünkü.
Oymuş gerçekten.

Hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.kac gün geçince idrarda pozitif oldu.benin 7gun geçti ama testler negatif malesef.. zaten hep düzensiz pko yuzunden

Hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.kac gün geçince idrarda pozitif oldu.benin 7gun geçti ama testler negatif malesef.. zaten hep düzensiz pko yuzunden

Kuzum 9. Gün yani dün silik çıktı. Bugün kan verdim 12.85 çıktı.
Yani bu kadar düşük değer nasıl testte çıktı bende şoktayım

Anammmmm
Hamilesin
Hayirli olsun canim cok sevindim

Evet kuzum
Dün testte öğrendim bugün de kan verdim. Değer çok düşük şuan. 4 gün sonra yeniden vericem.
İnşallah sağlıklı gebeliktir.

Evet kuzum
Dün testte öğrendim bugün de kan verdim. Değer çok düşük şuan. 4 gün sonra yeniden vericem.
İnşallah sağlıklı gebeliktir.
Maaallah yukselir canim daha cok yenidir saglikka gelsin

Kızlar ne yalan söyleyeyim değeri bu kadar düşük beklemiyordum.
Belkide kimyasal gebelik falan olacak ama ben çok erken öğrendiğim için haberim olacak.
Adet olmuş olsam anlamazdım bile belki.
Gerçekten üzgünüm.
Nettem biraz da baktım da.
Zaten pko yuz.
Soruna biraz daha yakınız.
Ne diyim hayırlısı

Kuzum nasıl ki kendimi hamile hissediyorum deyip evrene pozitif enerji yolladıysan. O güzel enerjiyi vermeye devam et. Allahın izniyle artacak iyi düşün iyi olsun.

Kuzum nasıl ki kendimi hamile hissediyorum deyip evrene pozitif enerji yolladıysan. O güzel enerjiyi vermeye devam et. Allahın izniyle artacak iyi düşün iyi olsun.

Kendime dua ederken hep sizede ettim.
İnşallah sizlerde kabul olanlar arasına girmişsinizdir.
Öğrendiğimden beri de ediyorum

Kendime dua ederken hep sizede ettim.
İnşallah sizlerde kabul olanlar arasına girmişsinizdir.
Öğrendiğimden beri de ediyorum
Allah razı olsun canım inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

ayneyn canimmm yarin olculcez demiiii bide haftaya yani 2. Haftada bi degisiklik varmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…